« Върни се назад Публикувано на 13.12.2022 / 9:18

ОТВРАТИТЕЛНАТА СИМБИОЗА: БОКО ТИКВАТА, ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП И ХОП! ОТ РЪКАВА И „НАДГРАЖДАЩИЯ ГЕРБ“ ГЕРДЖИКОВ

След като Боко Тиквата се направи на „умряла лисица“ и се покри зад УЖ „експертния“ кабинет на неврохирург, който пък обясни, че търсел министрите си според това дали разбирали от … администрация, за да не търсят откъде се влизало по етажите в министерство, като че ли министърът трябва да е началник отдел администрация, след като Зеления Чорап забрави юмрук, мафия, хунта на ГЕРБ и все по-ясно и отчетливо личи как се е гушнал чрез „пътя на копринката“ с Боко Тиквата, на манежа цъфна и … Огнян Герджиков.

Даааа, същият, дето Зеления Чорап го направи премиер в първото си служебно правителство, и който не спря да плещи как ще „надгражда“ … предишното управление на ГЕРБ и Боко Тиквата. Точно от тогава тръгна фиаското на Зеления Чорап. Ако тогава не бе сложил „надграждащия“ Герджиков и мазното му правителството, нещата можеха сега да изглеждат съвсем различно.

Та, същият тоя Герджиков на Зеления Чорап рекъл днес по БНТ, че НДСВ се завръщало:

През декември имахме национален съвет, а през януари ще имаме конгрес, на който ще поемем курс отново в политиката. Решихме, че е време да се върнем в активната политика. Смятам, че много хора одобряват много от нещата, които направихме за България. И ние сме бъркали, не сме безгрешни, но при нас беше някак си по-спокойно. Питайте бизнесмени, мисля, че и те са на това мнение. Нека да припомня, че основната заслуга за влизането ни в НАТО и ЕС е на НДСВ. Времето, в което бяхме на власт, беше много добро за България. Имаме готовност за бъдещи парламентарни и местни избори.

ГЕРБ постъпи мъдро. Ако кабинетът беше ясно изразен политически, нямаше да успее. Тук шансовете се увеличават, макар че не съм прекалено голям оптимист, че този кабинет ще мине. Именно защото е от ГЕРБ.“

Айде, честито, след всички боклуци – ЕДНИ И СЪЩИ, които се менкат непрекъснато във Властта, връщат се и още едни – „много обичаните от народа“, хахахахаха!, „юпитата“ на Царя.

Отвратителна симбиоза!

Боко Тиквата, Зеления Чорап и „надграждащия ГЕРБ“ Герджиков.

А какво крадене течеше по времето на НДВС, що ли си мисли Герджиков, че сме забравили?!

Afera.bg

«