« Върни се назад Публикувано на 16.12.2022 / 14:00

НЯМА ТАКЪВ ТАШАК! „ПАРАВОЕННОТО ДВИЖЕНИЕ“, ХВАНАТО ОТ ГЕШЕВ, Е ЕДИН ЛУД БИВШ СТАРШИНА С ВЪЛНЕНИ ЧОРАПИ, ВИСЯЩ В КАФЕНЕ С БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ, ОТКЪДЕТО ПИШЕ ИДИОТЩИНИ! МАЛОУМНО ИЗСТЪПЛЕНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ НАПРАВИ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА СРЕЩУ РУСИЯ И ПУТИН. АЙ СИКТИР, БЕ!

Иван Гешев с подробности за паравоенното движение, попаднало под ударите на прокуратурата – проверяват го за престъпление против Републиката и връзки с Русия

Проверяват Военен съюз – Българско народно опълчение „Шипка“, за който е постъпил сигнал на 12.12.2022 г., че извършва противодържавна дейност.

Главният прокурор Иван Гешев коментира пред журналисти, че от Софийска градска прокуратура са се самосезирали и са възложили проверка на ДАНС с оглед за установяване на данни за престъпление против Републиката.

„Става въпрос за предположение за евентуална дейност, която противоречи на българското законодателство и Конституция, и която защитава евентуално чужди национални интереси“, каза главният прокурор.“

…..

А бе, кретени, толкова ли си повярвахте, че забравихте, че сайта АФЕРА е базиран във Варна, и че няма как да представите кретенските си действия „хващане на паравоенен съюз с връзки с Русия“, като че ли сте хванали терористична група?!

И понеже съм от Варна и знам прекрасно кой е тоя „паравоенен съюз“, дето работел срещу Републиката, сега е момента да ви кажа ИСТИНАТА!

„Военен съюз – Българско народно опълчение „Шипка“ се състои от един варненски бивш старшина, който обикновено варненци, както АФЕРА го направи и то преди време, могат да срещнат, например, в кафенето на „Почивка“ в бившия „Пикадили парк“, където ползва …. безплатен интернет, хахахаха, и откъдето, обут с вълнени чорапи и униформа от Балканската война, пише малоумни и налудничави коментари в интернет.

А както е известно в Интернет гъмжи и от по-луди от тоя старшина с вълнените чорапи.

Около същия тоя ментално разбрицан бив старшина се въртят около 20-тина също толкова луди „паравоенници“, хахахах, и ходят с него по горите, и стрелят и те не знаят по какво там, с пушки с … топчета!

Същите тия шантави „паравоенници“, правят и бункери в гората, като складират боб и леща, защото идвал … „края на света“ и се запасявали, хахаха!

Те това е голямо разкритие на Гешев и прокуратурата му, че и ДАНС набъркаха, за да стане ташака пълен. ДАНС вероятно умират от срам, като слушат какви глупотевини ръси прокуратурата!

Малоумното изстъпление на Гешев и прокуратурата е за да се направи тя на евроатлантическа от по евроатлантическа и за да се покаже как се бори с Путин и Русия, хахаха. Смешници!

На фона на тоталната корупция същата тая прокуратура си бърка в задника за всички крупни афери и далавери и се занимава с откачен бивш старшина и компанията му, които са за психиатрия и нищо друго. И са „опасни“, колкото ние сме „Камората“.

Ай сиктир, бе!

Същата история тъпа се разигра в Германия със същите идиоти – малоумници и Гешев да не остане назад разиграва същия цирк и в България. Благодарение на слугинските медии цирка трябва да изглежда като че ли са хванали терористична организация.

Може ли главен прокурор да каже такава тъпня: „Става въпрос за предположение за евентуална дейност“, а? Може, защото и той знае, че става дума за един луд с още няколко малоумници, които трябва да отидат на лечение, но целта е друга – да бъде внушено на обществото каква борба с Русия и Путин върви.

Ай сиктир, бе!

Веселина Томова

«