« Върни се назад Публикувано на 30.10.2022 / 20:20

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! I LOVE AМЕРИКА! ВИЖТЕ САМО КАК НИ ПРАТИХА КИРО. ДЕГИЗИРАН, КАТО ПЕРЕСПЕКТИВЕН ОЛИГОФРЕН ТУРИСТ

Гледам някакво историческо предаване посветено на американската история и ето какво излиза. Поне в моята глава, разбира се! А, аз не съм добре, което дебело искам да подчертая, както и fuck-та, че предаването бе американско, също е важно.

Но ето и най-важното:

Number 1:

Паисе! От 46 президента 34 са били военни. Малии! Сигурно сега след Радев, ще изберат Глики за държавен глава. Ебахти историята! Това си е за филм, бе. A horror one.

Number 2:

Част от въпросните президенти са били, или алкохолици, или наркомани. These are my guys! My man!

Number 3:

Първата фалшива новина е постерът, на който Теди Рузвелт язди бик. Въх! ГДБОП пак спи!

Number 4:

Президентът Грант, познат на широката българска публика, като брадатият пич от петдесет доларовата банкнота, през времето в което не е пиел, не се е и бръснал. Не знам, какво точно означава това, последното, но вие не сте глупави, преценете сами…

Number 5:

Всеки американски президент първо винаги се е питал:

“А сега, да помислим, кое беше първо, войната или мира?”

Жълтъкът бе, глупак!

Number 6:

В Америка, като връх на световната демокрацията, можеш да избираш само между две партии – демократи и републиканци. Там “Златен пръст” няма, щото мексиканците не ги уважават толкова много, както ние правим това у нас в Разград.

Number 7:

Президент Джон Куинси Адамс е отглеждал алигатор в банята си. А у нас Петър Стоянов, Антонина в спалнята си. Прилики?

Number 8:

Джон Кенеди цял живот се е правил на Тошо Славков – непрекъснато излизали жени от кабинета му. А, не, като наш Киро – Лена, та Лена! Аман! By the way, президент Уорън Хардинг пък е истинският автор на фамозната фраза: ”Ако бях жена, непрекъснато щях да бъда бременна”. Абе, като леля Асена у нас. Ама в ъпгрейднът future вариант.

Number 9:

Ако комунистите вземат, че случайно изчезнат, винаги може да обвиним инвънземните. За световния глад. И ширещата се психопатия.

За повече информация: Зона 51, пустинята в Невада.

Number 10:

Андрю Джонсън е първият президент, който е импийчвън, а Бил Клинтън пък е първият президент, който се подпичквал. С цялата нация. В ефир.

Number 11:

Watergate е като Woodstock – група нео-веселяци решили да си покупонясват малко. Този път обаче в Белия дом. С домашен метаамфетамин.

Е, това е. Кво друго да ви кажа – няма такава държава! I love Америка!

П. С. Вижте само как ни пратиха Киро. Дегизиран, като перспективен олигофрен турист. А той се оказа само първото. С кодово име Number 12.

Васил Петев

«