« Върни се назад Публикувано на 08.12.2022 / 19:10

НИТО ЕДИН ГРАМ „БЕЛО“, ДВА ГАЗОВИ ПИСТОЛЕТА, ДРОГА В КАЛЪФ ЗА ОЧИЛА И ТЪПИ КРАТУНИ ОТ МВР ИДИОТИ НА РУМЕН РАДЕВ

Звъни ми един бивш министър на МВР и смеейки се с глас ми вика:

– Гледаш ли новините на bTV? Акция „Бяло“ хванали … два газови пистолета!!! Два газови пистолета, бе…! И „Бяло“-то станало зелено от … марихуана и канабис…

– Ташак, музика и канабис в саксийки за медицински цели – смея се и аз с глас.

Ама не е смешно! Трагично зеленочорапово е! МВР идиоти – Демерджиев на дърварина Румен Радев.

Малко по-късно ми звъни едно блестящо бившо профи от „Вътрешна сигурност“ и се хили:

– Чудоооо! Нито един грам кокаин не е заловен в акция „Бяло“! Щото ТЕ самите го ползват…

Хич не е за хилене, ама се хилим.

Ама как да не се хилиш, бе? Намерили дрога в … калъф за очила, че и се фукат по телевизора ?!!! В калъф за очила, бе, чувате ли ги тия МВР кретени? И колко дрога /трева може да има в един калъф за очила, а?

Знаем прекрасно каква ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА – БРУТАЛНА И ОТВРАТИТЕЛНО МЕРЗКА Е ГДБОП.

Знаем какви идиоти назначи „Пътя на копринката“ на Румен Радев в МВР, които надминаха по кретенизъм и мафиотчетата на Боко Тиквата.

Знаем какво презрение предизвика цялата Румен Радева пасмина в МВР, начело с Демерджиев и дамаджанения главен секретар на МВР, у малкото и мърцина останали професионалисти в МВР.

И знаем какъв тотален ташак е тая кретенска пропагандна „акция“ „Бяло“, предназначена за улавите слугински телевизии и за да хвърли пясък в очите на ехалето, че се борят с престъпността.

Още по-късно гледам по новините репортаж от Варна в който шефът на ОД на МВР Варна с прякора „Чесъна“, а понякога и „Пингвина“, с вид на селски горски старшина, със селяшко кенефен диалект, говори глупости, нанизал очилата си на върха на носа. Чесън, бе, пичове, Чесън… А! И Чесъна МВР – Варна вика, ахххх, разкрихме, че вече не купуват тревата и марихуаната с пари, ами с … употребявани вещи.

МВР смешници на рояци. Назначени по високите ръководни длъжности от селяшкия корумпиран „Път на копринката“ на Румен Радев, който иначе се фука как МВР вървяло възходящо напред.

Тъпи кратуни!

И ВИНОВНИЯТ ЗА ЦЕЛИЯ ТОЯ БЕЗОБРАЗНО ПОШЪЛ МВР ЦИРК Е РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ НА ГЛУХ, КЬОРАВ И НЯМ ЗА КОРУМПЕТАТА ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, КОИТО ПРЕПЪЛНИХА МВР С ИДИОТ ДО ИДИОТА НА РЪКОВОДЕН ПОСТ.

Защото МВР идиоти на Румен Радев в безумния му вид, какъвто е сега, е благодарение на Николай Копринков и Пламен Узунов, през които минават ВСИЧКИ назначения там.

Вместо да вкарат в ареста цялата ГДБОП, като ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, УЧАСТВАЩА В НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО, Руменрадевите МВР кретени хванали … два газови пистолета и саксии с канабис и марихуана.

Нито грам кокаин! Нито един наркоиграч дори на средно ниво. Само „мишки“ за да бъдат показани по телевизията.

ВСИЧКИ ТОП НАРКО ИГРАЧИ СА ПАЗЕНИ ОТ МВР И ГДБОП. СРЕЩУ КИНТИ.

Плащат си и с глас се смеят на МВР идиоти Демерджиев на Радев и „пътя на копринката“. Плащат си, Радев, на твоите „свои хора“, които пазиш! А нахалното ти бездействие говори само за едно – че и ти хлебиш от кинтите на „пътя на копринката“.

Afera.bg

«