« Върни се назад Публикувано на 21.11.2022 / 14:54

НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ ТОЧНО НА ТИЯ ДВАМАТА. И ДВАМАТА СА БЕЗПАРДОННИ ЛЪЖЦИ

Диалогът между Христо Иванов и Румен Радев е сред най-интересните общувания в страната.

И двамата са безпардонни лъжци. Единият обслужва малко финансово лоби, което му снася пари и го храни още от времената, когато беше позициониран пред кабинета на Борисов в търсене на евтина политическа слава. Другият обслужва на пресекулки партия, жена, чужди и местни лобита, чак докато не разбра, че може сам да води бащина дружина.

Двамата, Христо и Румен, са много наясно, че техните кариери в обществените дела почват и свършват с ГЕРБ. „Мислех, че сме на консултации за съставяне на правителство.“, рече Христо. „Какви мерки предлагате, за да не се въвлечем в пожара на войната?“, му отвърна Румен. „Намесата на парламента не беше добър знак.“, законтри Иванов. „Анексията на Крим е нарушение на международното право. Но руските самолети сега излитат от Крим. Това е обективна реалност.“, отговори му Радев.

Въобще така тече диалога – и двамата си имат спонсори, лични, партийни, наднационални. И двамата си имат управляващо посолство. И двамата имат да се грижат за богат антураж от бъдещи национални предатели. И двамата са наясно, че държат много здраво кокала и няма да го пуснат, докато съдбата или Борисов отново не ги погали.

Затова не им вярвайте, точно на тия двамата. Много лъжат защото.

Да си знаете.

Виктор Димчев

«