« Върни се назад Публикувано на 09.11.2022 / 11:06

НАЛУДНИЧАВОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ГЪЛЪБ НА РУМЕН РАДЕВ И ЦЯЛАТА ТАМ СБРАНА КОПРИНКОВСКА КОМПАНИЯ. КАК СЕ ЛЪЖЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД!

„…Преди заседанието на МС Донев изказа съболезнования на семейството и близките на загиналия граничен полицаи и декларира подкрепа към министъра си Иван Демерджиев, въпреки че той не присъства в залата. МВР беше предсатавено то заместничката му Моника Димитрова-Бийчър

„Смъртта не е повод за многословия. Искрени съболезнования към семейството и близките на Петър Бъчваров. Българската държава ще направи всичко възможно, за да защити животите на мъжете и жените, които пазят границата ни“, коментира той.

„Служебното правителство носи своята отговорност за разрешаване на наследените кризи вече 100 дни“, добави Донев.

Да сочиш с пръст служебното правителство за смъртта на български полицаи, за да отклониш вниманието от темата за съставяне на редовно правителство, е неуважение към българските граждани„, каза още премиерът.

На 08.11.2022 АФЕРА публикува:

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА МВР МИНИСТЪРА И ГЛАВ.СЕКРЕТАР НА МВР – РОЖБИ НА ПЛОВДИВСКАТА „КОПРИНКОВА МАФИЯ“! РАДЕВ, ТВОЯ Е ОТГОВОРНОСТТА ЗА ПОЗОРНИЯ ЧАДЪР, КОЙТО СИ ОПЪНАЛ НАД ИДИОТИ, КОИТО ЕБАХА МАЙКАТА НА МВР И ДЪРЖАВАТА!

https://afera.bg/%d0%9d%d0%95%d0%97%d0%90%d0%91%d0%90%d0%92%d0%9d%d0%90-%d0%9e%d0%a1%d0%a2%d0%90%d0%92%d0%9a%d0%90-%d0%9d%d0%90-%d0%9c%d0%92%d0%a0-%d0%9c%d0%98%d0%9d%d0%98%d0%a1%d0%a2%d0%aa%d0%a0%d0%90-%d0%98-%d0%93/

АФЕРА поиска незабавната оставка на министъра на на МВР Демерджиев и главния секретар на МВР Петър Тодоров ПРЕДИ това да направи Боко Тиквата.

Уточняваме, защото просташката мантра на идиотското правителството, което управлява България, измъдрено от Румен Радев, пардон Копринков и Узунов: „Да сочиш с пръст служебното правителство за смъртта на български полицаи, за да отклониш вниманието от темата за съставяне на редовно правителство, е неуважение към българските граждани“, визира очевидно исканата оставка на Демерджиев от Боко Тиквата и герб.

Само че, НЕуважаеми Гълъбе, който ще започним, че чете от листчета като надоучил недоразбрал ученик от село Труд, АФЕРА няма нищо общо с герб, както и всички, като АФЕРА, нямат нищо общо с герб, и не са кьорави, глухи и неми, като тебе и така нареченото ти правителство, за да си затваряме очите, ушите и устата за ПЪЛНИЯ КРАХ до който доведохте както МВР, така и където пипнеш в тази държава!

Има обяснения за абсолютно НАЛУДНИЧАВОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ, ГЪЛЪБ НА РУМЕН РАДЕВ, И ЦЯЛАТА ВИ ТАМ СБРАНА КОПРИНКОВСКА КОМПАНИЯ!:

Първо, или сте напълно луди, малоумни кретени, които изобщо не се намирате в РЕАЛНОСТТА, или сте тъпи и некадърни като гьонове.

Второ, или сте ЗАВИСИМИ и подгъзурни плашипутарници на Пловдивската „копринково – узунова – гергова – масонска“ мафия и не смеете да пръднете, извън заучените рецитации, които ви се подават, само и само за да запазите постовете си.

Трето, или сте вътре в корупционната Схема на „пловдивската мафия“ и като червеи се гънете и не смеете да кажете в прав текст истината за всичко, което се случва в държавата, на чорбаджията си Румен Радев. Въпреки това обаче менторът ви Радев е наясно с огромен масив от информация за корупцията и некадърните кадри на „пловдивската мафия“. Защо не реагира? Няма друг отговор, освен само един – защото е вътре в Кюпа на същата тая пасмина!

Четвърто – най-важното!!! – безличният рецитатор Гълъб, застава зад НЕДОРАЗУМЕНИЕТО В МВР ДЕМЕРДЖИЕВ, просто защото чорбаджията му Румен Радев застава зад недоразумението Демерджиев.

ВСИЧКИ са си затворили очите, ушите и устите за АБСОЛЮТНИТЕ ИДИОТИ, КОИТО НАЗНАЧИ НАВСЯКЪДЕ „ПЛОВДИВСКАТА МАФИЯ“.

Отвратена съм от лицемерието и низостта ви!

ЕДИНСТВЕНОТО, ИЗВЪН ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ НА „ПЛОВДИВСКАТА МАФИЯ“, КОЕТО НАПРАВИ ДОСЕГА РУМЕН РАДЕВ ЧРЕЗ ВСИЧКИ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ДОСЕГА ПЛЮС ИДИОТИЯТА, НАРЕЧЕНА „ПП“, Е ЧЕ ВЪРНА БОКО ТИКВАТА И КОМПАНИЯТА МУ НА ЧЕЛНИ ПОЗИЦИИ.

ВТОРОТО, КОЕТО НАПРАВИ Е ДА ВЪЗПРОИЗВЕДЕ ОТВРАТИТЕЛНИЯ МОДЕЛ НА БОКО ТИКВАТА И КОМПАНИЯ, ПРОТИВ КОЙТО ГОДИНИ НАРЕД „АФЕРА“ ВОДИ ВОЙНА, ЧРЕЗ СВОЯТА СИ „ПЛОВДИВСКА КОПРИНКОВО – УЗУНОВА – ГЕРГОВА МАФИЯ“.

И ИЗЛЪГА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД!

Afera.bg

«