« Върни се назад Публикувано на 24.12.2022 / 15:16

МОЖЕШ ЛИ ДА ПРЕДПОЛОЖИШ, КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ДОВЕЧЕРА? ДЯДО КОЛЕДА, ДЯДО МРАЗ ИЛИ НА БОЙКО ДЕДО МУ. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! И ИМАЙТЕ ЕДНО НАУМ С РОДНИНИТЕ. ЧЕ ЗНАЕМ ЛИ ГИ ЗА КОГО РАБОТЯТ?!

Миналата седмица получих някакъв вирус в Телеграм, и си викам, опааа, Мосад иска да ми открадне голите снимки от почивката в Албания, докато чак сега се светнах, че това всъщност е бил Механджийски. Хакерът от Благоевград.

By the way, тук ще отворя една малка скоба и ще препоръчам на община Благоевград, да листне на борсата хакера Любчо, току виж от ФБР го купили, а с парите общинарите насадили целия площад с марихуана, така че всички граждани да могат да си пушат на воля, което автоматично пък ще доведе до невиждан прираст на хакерите в региона.

На вас всичко това може и да ви звучи като майтап, но аз виждам пряка връзка между шпионажа и леките наркотици.

Доказателство за това е и новината, че от германското външно разузнаване BND са задържали руски шпионин в своите редици и съобщават, че с това са нанесли тежък удар на руснаците!

Вие как мислите, дали има аналогия между този случай и случая с един познат от село Дебнево, който след като хвана жена си в изневери с половината околия, официално съобщи, че тя не била виновна, а онея я били изнасилвали. 365 дни, бате…

Не знам. Живеем в сложни времена. Можеш ли да предположиш, кой ще дойде довечера? Дядо Коледа, Дядо Мраз или на Бойко дедо му.

А Киро. Кво Киро? Има ли нужда да му се хаква телефона, според вас? При това изразително лице и тази гладка негова мисъл? Да не говорим, че той не ползва леки наркотици. He is solid!

Абе, едно ще ви кажа – разговори с дедо Коледа, само тет-а-тет. Другото е куролация.

И накрая.

Весели празници! И имайте едно наум с роднините. Че знаем ли ги за кого работят?!

Васил Петев

«