« Върни се назад Публикувано на 10.12.2022 / 10:34

МИШОКЪТ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“: БЪЛГАРИЯ НЕ БИЛА КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА! АЙ СИКТИР, РАДЕВ, И ВСИЧКИТЕ ТИ ИДИОТИ!

Служебният премиер Гълъб Донев на Румен Радев по bTV. О, Боже, не рецитира този път от листче, но това не му пречи да декламира заучени наузуст трафаретни и банални фрази.

Гълъб Донев на Румен Радев:

„Не бих казал, че България е корумпирана държава“.

Чувате ли, драги зрители, България не била корумпирана държава!

И го казва Мишокът на „Пътя на копринката“ на Румен Радев!

Бутално измислен Мишок! За когото е отговерен ЛИЧНО Румен Радев!

България не била корумпирана държава, ай сиктир, бе!

Мишок, тебе кой те назначи бре, „Пътя на копринката“ на Румен Радев ли, дето е ощавила вече цялата държава и която „достойно“ замести каналите за кинти на Бокотиквовата кохорта?!

Радевият Мишок плещи още, че служебното правителство не носело отговорност за неприемането ни в Шенген, не приемал критики към служебното правителство, защото внесли законопроекти, ти да видиш…

Да ви еба и у законопроектите!

И за какъв уй са тия законопроекти, когато всичките „кадри“, които назначи „Пътя на копринката“ на Румен Радев и за уй не стават, и са позор и еманация на некадърността и корупцията!

Гълъб Донев: „Нямам никакви забележки към министъра на МВР, свърши изключително огромна по обем работа…“

Трябва да си истински Мишок на „Пътя на копринката“ за да изречеш това, при положение, че Демерджиев и МВР -то – идиоти на Румен Радев е видно какъв тотален провал са и за кьоравите в тази държава – кочина.

Тоя Радев Мишок рецитира заучено и как за да критикуваш служебното правителство трябвало да критикуваш с аргументи, с конкретни факти и да можеш да предложиш друга алтернатива, а не просто да критикуваш с „измислени неща“.

Нагло, смешно джудже!

Джудже, което е глухо за всички конкретни факти и аргументи, които не спира ежедневно да изнася АФЕРА за КОРУМПИРАНИЯ „ПЪТ НА КОПРИНКАТА“ НА РУМЕН РАДЕВ, чиято свидна рожба е и въпросния гълъб.

Тези хора са пълни идиоти, драги зрители, нагли, арогантни зелени чорапи, които живеят някъде другаде, но не тук, в България.

С Радев се срещали непрекъснато, вика Мишокът МУ.

Ами да!, срещат се, нали трябва да канализират „пътя на копринката“ и корумпетата, които се назначават НАВСЯКЪДЕ, нали трябва да се измисля дърварски пиар, за да им спасяват посраните некадърни задници?!

Не гледайте това „интервю“! Режисирано до слугинство.

Жалка картинка.

Мишок. Начело на държавата, благодарение на Румен Радев, който излъга цял народ, и който е плод на корумпираната му кохорта „Пътя на коппринката“.

П.П. А! Мишокът щял да гарантира националната сигурност на България, като дали оръжие и жива сила за Украйна, и не!, България не била вкарана във война, а оръжието било за … обучения на украинските войници в Украйна.

Обучения?

Вие разбирате ли, какъв МАЛОУМНИК НА РАДЕВ НИ УПРАВЛЯВА?!!!

Веселина Томова

«