« Върни се назад Публикувано на 28.10.2022 / 11:36

МИСИРКИТЕ, ЩО МЪЛЧИТЕ?, А? ЯВНО ОТ „КОЗЯК“ ОЩЕ НЕ СА ВИ ПУСНАЛИ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, ДОКАТО СЕ ДАВИТЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ЛИГИ, СЛЕД КАТО СТЕ ОБСЛУЖИЛИ ГОСПОДАРИТЕ СИ

Мисирките, що мълчите и дума не обелвате за пленарното заседание на Международния дискусионен клуб „Валдай“ от вчера, а?

Това беше 19-ата годишна среща на клуба и речта на президента на Руската федерация Владимир Путин беше очаквана с голям интерес. Реч, която ще бъде препрочитана и цитирана през следващите няколко седмици, както каза Дмитрий Песков… Не от вас де, щото вие такива неща като анализ не умеете да правите, а можете да цитирате само това, което ви наредят откъм Козяк например…

Май това, което каза президентът на Русия Владимир Владимирович Путин, хич не ви харесва. То всъщност на вас всичко ви харесва, стига да ви е подадено от англосаксонските пирати и брюкселския алабаш.

Явно още не са ви спуснали опорните точки, които да тиражирате, докато се давите в собствените си лиги, след като сте обслужили орално господарите си…

А Владимир Путин каза ясно няколко много важни неща:

-Западът претендира за всички ресурси на човечеството. Но историята ще постави всичко на мястото си.

-Така нареченият Запад през последните години и особено през последните месеци предприе редица стъпки за ескалация.

-Властта над света е това, което така нареченият Запад е заложил в своята игра, тази игра е опасна, кървава и мръсна.

-Политиката на Запада е кървава и мръсна, тя отрича суверенитета на страни и народи.

-Пред човечеството сега има два пътя – да натрупа купища проблеми или да се опита заедно да намери решение, ако не идеално, но работещо.

-Винаги съм вярвал и вярвам в силата на здравия разум, така че Западът ще трябва да започне равностоен разговор за бъдещето на света.

-Никой никога няма да може да диктува на Русия какво общество да изгражда.

Мисирки, стопляте ли за какво иде реч, а?…

Наталия Сотирова

Товарищ Путин каза всичко, което трябваше да бъде казано от всеки здраво мислещ за бъдещето на човешката цивилизация лидер. Без нито една паразитна или излишна дума, единственият останал свободен демократичен лидер в света спря острието на политическата си рапира на милиметър от сърцето на деспотичния змей, присвоил по недостоен начин и само за себе си несметните блага на човешката еволюция. Загрижен, смирен, разграничаващ, дълбок и смислен призив към цялото човечество за нов световен ред, подчинен на справедливо разпределение на ресурси и блага, в който ред Русия с радост ще встъпи. Само ако това е желанието на човека от бъдещето!

За човеците от миналото нещата стоят по друг начин.

Те вярват в своята непогрешимост, абсолютен авторитет и безгранична власт върху всичко видимо и невидимо. Някои от тези подвидове вярват и в силата на оръжието без да разбират, че старите похвати са вече зад гърба на квантовия човек. Трудно е за разбиране, зная, но когато индикаторите светеха в червено, а камбаните събудиха дори мъртвите, някои хора останаха със затворени очи, уши и уста, натъпкани с доларови знаци. Тяхна работа, не ги съдя, но миналото си е просто минало. И нищо повече от минало!

Владимир осъзна своята цивилизационна роля в новия свят и със своята Русия е готов да поеме по нов път с нови правила. Готов е и да забрави незабравимото, както впрочем винаги е правил, в името на по-големи човешки цели. Не на всяка цена, разбира се, не и с болните или престъпни умове! Последните са обречени на анихилация, независимо дали го разбират или не. Те са миналото и за тях няма бъдеще.

Русия протегна ръка към миналото, което загива! Към човечеството.

Николай Марков

«