Публикувано на 03.11.2022 / 14:28

МЕКЕРЕТАТА ПРИЕХА БЪЛГАРИЯ ДА ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА! ВСЕКИ ТЪП КАТО ГАЛОШ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА!

На фона на една ПРОГНИЛА КОРУМПИРАНА КОЧИНА, МОДЕЛИРАНА КАТО ТАКАВА ОТ САЩ И АМЕРИКАНСКИЯ ИМ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ХЕРО МУСТАФА, най-важвото бе да днес МЕКЕРЕТАТА НА САЩ, да гласуват България да изпраща оръжие на Украйна.

Най-жалкият Бастун от тия продажни накупени „политици“ бе Стефан Янев, който бе ВКАРАН В ПАРЛАМЕНТА АБСОЛЮТНО ИЗМАМНО ЧРЕЗ СОФТУЕРА НА МАШИНИТЕ, ПО ЗАРЪКА НА АМЕРИКАНСКИТЕ МУ ВЕРБОВЧИЦИ.

Това е положението.

Всеки тъп като галош народ, рая безпросветна, си заслужава съдбата.

Afera.bg

Коментари 63 за
“МЕКЕРЕТАТА ПРИЕХА БЪЛГАРИЯ ДА ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА! ВСЕКИ ТЪП КАТО ГАЛОШ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА!”

 1. За съжаление случайници, чиито имена няма да бъдат запомнени, си позволяват да разрушават родовата памет на предците ни,…. Позор, че го позволяваме

 2. Веднага след терористичната атака срещу Кримския мост в Москва бяха прекарани две междуконтинентални балистични ракети „Ярс“ на улицата пред посолството на САЩ.
  Московчани излязоха по улиците, скандирайки „ядрена бомба за Вашингтон“.
  Носейки лентите на „Свети Георги“ и макет на междуконтинентална балистична ракета, те протестираха срещу страните, които въоръжават Украйна, дават пари на Украйна и предоставят разузнавателни данни за убиване на руски войници.
  От началото на 21-ви век лентата на „Свети Георги“ се използва за отбелязване на ветераните от Великата отечествена война. Това е основният символ, свързан с Деня на победата. Той се радва на широка популярност в Русия като патриотичен символ, както и за да покаже обществена подкрепа към руското правителство.
  Транспортьорите, преминали пред посолството на САЩ, превозваха междуконтиненталната балистична ракета „Ярс“, която е въоръжена с поне една ядрена бойна глава от 800 килотона. Но ракетата може да носи най-малко четири бойни глави, а ако са по-малки, може да носи и 10 глави.
  Всяка бойна глава е самонасочваща се и може да бъде програмирана да атакува различна цел, т.е. една ракета „Ярс“ може да удари до десет американски града едновременно.
  Никога досега в записаната история на този свят никоя нация не е демонстрирала „живи“ ядрени ракети срещу официалното посолство на друга нация.
  Това беше най-ясното предупреждение за ядрена война, отправяно въобще някога. Русия предупреди САЩ да спрат да се намесват в Украйна, тъй като това не е тяхна работа. Украйна не е член на НАТО. Украйна няма договори за отбрана със САЩ. САЩ нямат икономически или национален интерес в Украйна, но изпращат десетки милиарди долари в оръжия, боеприпаси на Украйна. САЩ използват своите шпионски сателити и шпионски самолети, за да събират разузнавателна информация в реално време за движенията на руските войски и след това предоставят координати за нацелване на Украйна, за да убиват тези руски войски.
  Така от началото на октомври войната на САЩ и НАТО срещу Русия навлезе в нов етап, на една наносекунда от ядрения Армагедон.
  Грешка е да се пише, че от октомври е започнала войната Русия – НАТО. Тази война започна още от втората седмица на специалната операция, когато беше почти напълно демилитаризирана Украйна. От тогава до днес войната е НАТО – Русия.
  В момента така наречените „украински сили“ вече са съставени между 40% – 80% от чуждестранни бойци (в зависимост от важността на местоположението) и включват многоброен личен състав на НАТО – САЩ, Полша, Англия, Франция, Израел, Турция и др.

  1. Така е от началото.
   Специалната операция е само част от този голяма война, която вече включва по-голямата част от нашата планета в икономически, военен и политически план. Това означава че, докато Русия води своята специална операция, тя трябва да се подготви за пълномощабна война със Запада, вероятно ядрена.
   Просто казано – Русия трябва да поддържа огромното мнозинство от своите ресурси и способности готови за много по-голям конфликт от този, на който сме свидетели в момента.
   По-големият конфликт вече е започнал. Русия подкрепи референдумите на Донецката, Лугаската, Херсонската и Запорожската области и ги присъедини към Русия.
   Шойгу обяви частична мобилизация на 300 000 резервисти. Започва зимната офанзива.
   Едновременно Путин разпореди мобилизация на военно промишления комплекс, т.е. прехвърляне на военни релси.
   Линията, зад която няма връщане беше премината.
   Русия излезе на фронта срещу целия „консолидиран Запад“ и обяви война до пълното поражение на врага. Няма място за опции и алтернативи.
   Започна тотална война – Total war, Totaler krieg. Няма да има преговори и споразумения. Ще има война до победа.
   Наричаме я Първа хибридна война, Последна неядрена война, Последна ядрена война, Втора отечествена война. Всичките дефиниции съдържат части от русофобската стратегма, че „новият световен ред ще бъде създаден „срещу Запада, за сметка на Запада и върху руините на Запада“.
   Това е моментът, в който се намираме.
   Това не е война на Русия с Украйна. Това е война на Запада срещу Русия, в която стратегическата цел на САЩ е да нанесат поражение на Русия и да си върнат световната хегемония завинаги, т.е. да спрат историята.
   Класика – не на живот, а на смърт.
   Завърши и донбаската фаза на спецоперацията. Тя се разширява и се трансформира във война срещу нацизма и тероризма в цяла Украйна и извън нея, като ескалира до пряка война между Русия и САЩ.
   Какво следва? В момента сме пред голямата буря. Колко голяма – не знаем. Нещо такова не е имало досега. На глобалната сцена започнаха тектонични промени по линията Изток – Запад.
   Мечката беше изкарана от бърлогата. Мечката не е ядосана, тя е разярена.
   С.С. – К.И.

   1. К.Иванджийски е прав както винаги….., но има и нещо по-дълбоко.

    Да си близко до ТеелА ВИФ по сърце се вижда и с просто око и да те оставят да пишеш свободни съчинения с/у ИЗ-ра-€л и банковият картел означава само едно – ти си с тях.
    Няма кой да те остави да си пишеш 30 години без последствия.

    В сферата на разузнаването преди 30 години се знаеше, че няма тайна която да остане скрита за повече от 7 години.
    Днес? Днес няма тайни.

    От работническо дело да zerohedge каква бизнес кариерата само.Офиса в София до коя улица се намира?
    Сафарита, оферти, фирми и още и още…И това е явното…

    Избраните Божи същества са и в България и са зад всеки един от вас/нас!
    Пазете се и не вярвайте на никой който твърди, че знае истината!
    Манипулират ви професионално, нали г-н/другарю Иванджийски? Как беше.., май строго-секретно?

    Едно трябва да им се признае на избраният народ-много са задружни и търпеливи.Браво.Което е за адмирации.
    Е, 95% от човешката маса не го виждат и ще погинат, но това е живота…

 3. Англо-саксите и техните нашенски слуги все още са в очакване на Годо, а ние вече чакаме с надежда дядо Иван.

 4. Днес, 03.11.2022 г. 175 национални предатели, а не българският народ, обявиха война на Руската Федерация. Те гласуваха за предоставянето на военна помощ на Украйна. Гласуваха послушно, не по собствена съвест, а под диктовката на Посолството на САЩ в България. Гласуваха напук на огромна част от българското население, което твърдо се обявява против военната подкрепа за Украйна. Гласуваха без да се съобразят с мнението на президента, който също се обяви против изпращането на военна помощ. Гласуваха без да се вслушат в позицията на Министъра на отбраната, който уведоми същите тези национални предатели, че не можем да си дадем нито зенитно-ракетните комплекси, нито изтребителите, нито друго тежко въоръжение. Предателите, обаче нямат нужда от чужди мнения. Нямат нужда да се вслушат в гласовете на миролюбивите български избиратели, според които изпращането на оръжие няма да сложи край на войната, а само ще задълбочи конфликта и ще увеличи броя на жертвите.
  Днес националните предатели родиха нова парламентарна коалиция – коалиция на войната. Тя е създадена за да бъде послушна и сляпо да следва заповедите на американските войнолюбци. И тази парламентарна коалиция на войната свърши своята мръсна работа – напук на народа, напук на знаещите и можещи военни специалисти, в продължение на ненаучените уроци от българската история.
  Парламентарната коалиция на войната, открито ръководена и финансирана от задокеанските си господари, свърши своята мръсна работа, знаейки, че е за кратко в този мъртвороден парламент. Сякаш именно за това беше създадена тази парламентарна коалиция на войната – да ни вкара във войната. Война, в която се бият славяни срещу славяни, православни срещу православни. Война, в която членовете на украински неофашистки формирования са издигнати в Герои на Украйна.
  За нашите национални предатели предателството се е превърнало в професия. Те са готови с цената на всичко да защитят своето предателство. Дори предателството си пред своя народ. За съжаление, подобни предателства оставят тежки следи в историята на отделни народи и държави. При това, авторите на тези предателства не винаги остават в паметта на хората. Или ако останат, никой не ги обича. Дори техните спонсори бързо губят интерес от тях и им обръщат гръб, след като постигнат своите мръсни цели.
  Но нашите национални предатели, участници в гнусната парламентарна коалиция на войната, трябва да помнят: предателството никога не остава безнаказано!!!

 5. Допълнение:Харесва ми „народ тъп като галош“…Прекрасно написано.Тъп като галош…Като западат бомбите ще станете още по тъпи.

 6. Няма ме залежало оръжие всичко е продадено и нарязано, амеросите ни девоенизираха. Остана ли са: самолети от 400 -10, танкове от 1450 -120, оръдия от 1750 – 180, ракети няма подводници няма ракетни катери няма и много още неща няма.

 7. Разбрахте ли, кого прати МЪРШАТА т.е. българския народ в парламента. Само султана ще ни оправи бавно и полека. Запасявайте се с вазелин.

  1. Народа не е виновен!!! Народа никой не праща никъде!!! Никой не го пита!!!

   1. А къде е този“НАРОД“,който поручи СВОБОДАТА СИ,благодарение на РУСИЯ,да строши главата на сатанистите които решиха са подкрепят,фашисткия режим на убиеца Зеленски???
    Няма го този народ да изисква и състрадава за трагедията която се случи в Трилистник,да ВИЕ срещу даването на оръжие срещу освободителката ни!!!
    Изтръпнали сме,не ни пука…..нищо човешко не е останало в този народ!!!
    БОГ НИ ТЕСТВА,но ние не показваме емпатия към нищо и никой в гази територия!!!
    Жалко че БОГ,ни е подарил тази КРАСИВА СТРАНА!!!
    УДАРИХМЕ ДЪНОТО,единиците хора,които имат съвест и човеци….не ги бръсне никой!!!

    1. Пред компа, всичко е лесно и сме много смели!?! Действителността е малко по-различна Рени!?! Народа иска водачи!!! КЪДЕ СА????

    2. Хъшовете са по гурбет в чужбина, останали са само Киряк Стевчовци!!!

 8. Важното е съпругите на укровоенните в България да са Нахранени и на Топло а на Мъжете им Оръжия за да останат жените ВДОВИЦИ!!!
  За Българите нямат ВРЕМЕ!!!

 9. О, извинявам се! Сега разбирам, че от петвековно турско робство ни е освободила младата държава САЩ. Тръгнали са на 05.7. 1776 г., т.е. на.следващия ден след създаването си. Прекосили са Атлантическият океан с индиански лодки (пироги) и са акостирали на френския бряг през 1873 г. После са се придвижили 4 години пеша. Размножавали са се по пътя. Тъй като са свикнали да яздят мустанги, а за съжаление на наша територия такова животно няма, са възседнали кочове, предоставени им от благодарното българско население и са атакували ордите на Сюлейман, Осман, Вейсал и други паши, въоръжени с лъкове, томахавки и ножове от бизонски зъби. Турците се изплашили от кочовете и панически са се оттеглили в покоите си в Истанбул.
  Ето затова трябва да дадем оръжие, с което да бъдат убивани руснаците, които са лъжливите ни освободители от турско робство, пардон от турско присъствие. И след като ги избием веднага трябва да си сменим датата на националния ни празник и тя да е 2 февруари. Защото сме педерасти.

 10. Това Народно събрание е вредно и опасно за националната ни сигурност. Уж беше много необходимо за гласуване на закони, за да преживеем зимата, а те като първа задача се заемат с Украйна и даване на оръжия?! Това ли е най-важното за България в момента, за това ли са там?! Няма здравеопазване, образование, икономика, инфраструктура?! Изключително гнусно решение, скоро ще берем плодовете му. Не си научихме урока, пак срещу Русия…

 11. Поредното шменти-капели на двуличните ни евроатлантици. Хем са евроатлантици, хем са потомци на комунистическата номенклатура. Хем псуват Путин хем го уредиха с газопровод. Хем са антидиктатура хем се прегръщат с диктатори като Ердоган и славят Китай. Хем гласували декларация хем нищо няма да дадат на Украйна. Абсолютни плашипутарници! Аз бих ги изхвърлил от НАТО ако съм му шев.

 12. Снощи гледах по Русия 24 ч, пресконференция на
  мин. на отбраната на Русия Шойгу.
  В прав текст той заяви,,,,Булгария и Румъния да внимават
  с доставката на оръжия за Украйна,,,,,
  Бог да пази Българският народ.

 13. Без да се имам за някакъв геополитически анализатор и разбирач, искам само да ви покажа какво е казал днес Вучич във връзка с туит на Борели натиска върху Сърбия. А след това всеки сам да си прецени и направи сравнение между политическия елит на Сърбия и нашия.

  Вучич заяви, че е шокиран и притеснен от изявлението на Борел и други хора и затова ще изчака да мине посещението на /европейския посредник Мирослав/ Лайчак, след което може да се случи така, че да отмени някои от визитите си в чужбина, които са важни и договорени предварително, поради ситуацията в страната.

  Той обяви, че ще се обърне към гражданите на Сърбия в събота, неделя или понеделник.

  „Ще им разкажа подробности от предишни разговори и искам да ги запозная с целия натиск и лицемерие, както и да не крия нищо от тях. И накрая да кажа какви са нашите решения, както и да кажем на хората какво ще правим и по всички други важни въпроси – за енергоносителите, храната и всичко друго“, каза Вучич.

 14. Що се отнася за т.н. български народ, той е на изчезване, тъй като в мнозинството си е на ниво „население“ … Положението засега е трагично, но при следващото освобождение на Българските останки може и да живне бавно и постепенно …
  И огомното мнозинство от етнически българи, които са в чужбина, е на същото диридже: Oт 3 000 български граждани, които живеем в Регенсбург (Бавария), гласуваме около 1000 души обикновено, а от тях 2/3 за някой бивш милиционер или за шоумен, или за неориентирана псевдно-социалистка. Това е положението – НАЗДРАВЕ!

 15. Рег.: 141
  Гласували: 227

  Мустафата е „против прекрояване на граници, в 21ви век“ !
  До кога, и , за КОГО?!!

  Времето ще покаже.
  Сещаме се какви животинки пъплят по повърхността на съдържанието на селски нужник …

 16. Бати Бойко и Кирчо си купиха орташка мелница на Девети септември.

 17. Не съм гласувал за такава отврат, което в момента се сипе в уж Народното събрание. Гроб, БСП, Даеба България, Пълен провал- Проклинам Ви, Мамицата Ви до 190-то коляно, Искам Главите им, Казах, Кан Исперих.

 18. До Взето Назаем. Швейцария са същите капути като нас. Правителство от никаквици. Един художник, един тромпетист, един фермер /министър на финансите, който си подаде оставката като разбра, че „швейцарските“ банки са американски и че те командват Швейцария, а не измисленото им Правителство. Поне беше честен./ и други подобни самодейци. Втори път ми се налага във този форум да правя корекции на заслепените от мита за уж „неутрална Швейцария“

 19. Народа, няма нищо общо с така нареченото народно събрание!!!
  Ето защо, народа не гласува и е много мъдър, много мъдър!!! Галошите с продадени души, са в народното събрание!!! Според мен, светът и Русия всичко виждат!!!

 20. 176 e друга знаменателна цифра.Имаше преди месеци още една друга цифра около предателството Македония. Но все около 180 се върти.Та ще намерим ли 180 ножа,180 брадви,180 павета, 180 чувала, 180 куршума,180 запалителни бутилки …….се пита в задачата.Аз имам и бухалка и паве и брадва и нож , и бутилка , че и патрони ще намеря 1 шепа….То не се трае бе хора.Група охранени търтеи да се подиграват с хората.Само ги вижте.Те ли,децата им ли ще пращат на заколение?Моля се 1 нещо-наистина да стане патаклама,че да излея върху тях цялата си натрупана злоба за поруганото ми Отемество-ще Ги избивам до като мога!Поздрави от Майора!

 21. Ако пак има Народен Съд, а трябва да има, някой да не вземе да плаче отново за „цвета на нацията“ ?

 22. ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА ТЕЗИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПЛАТЕНИ БОКЛУЦИ! ВСИЧКИ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ЧУЖДИ ЦЕНТРАЛИ И СЛУЖАТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ! ПАК ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА: УКРАЙНА ЧЛЕН ЛИ Е ЕВРОСЪЮЗА – НЕ! УКРАЙНА ЧЛЕН ЛИ Е НА НАТО – НЕ! ТОГАВА ПОД КОЯ ФОРМА И ЗА ЧИИ ИНТЕРЕСИ ПОМАГАМЕ НИЕ И ЕС??! А, ПРЕДАТЕЛИ НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ИНТЕРЕС, ВИЕ СТЕ ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ!! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА, СЪД И ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗА ВАС!!

 23. Аз предлагам на укрите (шляхтичите) да им предадем всичкото оръжие, което се намира като експонати в музеите ни. То е по-ефективно от това, с което разполага сегашната ни тъй наречена армия. Пък и укрите освен с лък и копие с друго не могат да воюват.
  Можем да им дадем и артилерия – черешовото топче на Боримечката.
  Предлагам да им дадем и кремаклийката на този, който е убил заптието в Копривщица,
  А може и малко прашки и копия от ниендерталския период на земята. То и без това отговаря на украинския национален интелект.

 24. Организацията ГЕЙ-7 ще предостави оръжие на Украйна по следния списък:

  1. Лъкове и стрели – 2 500 бр с х 50 стрели за всеки лък.
  2. Копия – 3 000 бр. от тях 943 неподострени.
  3. Томахавки – 500 бр., от тях 102 без дръжки.
  4. Камшици – 4300 бр., от тях 3 400 са дарения от публичните домове.
  5. Белезници – 3 800 бр., всичките са дарения от публичните домове.

  Организацията ГЕЙ-7 счита, че предоставените видове оръжия съответства на интелектуалното ниво на украинския народ.

  1. Абе ТВА някакъв намек ли е за красивите и умните Гьотверени и Минетчийки на Ристю НОСорога и джудженцето Наско ДЕТ му викат Гном ?

 25. Няма друг начин продажните политици да бъдат линчувани, освен този, в който да постоянно налива масло в огъня, докато на народът не му призлее от пътят без изход в който го докараха и излезе, но този път ще е с оръжие, и няма да спре, докато и един западен лакей не остане.

 26. Пак сме от страната на булката. Кой ли ще ни спасява или тоя ът ще издухаме супата.

 27. Имбецилите които са избрали отрепките гласували за са за иба*е, както и гъбарите и нехаресалите никой от хилядата партии!

 28. Да го НАБУТАМ в Джуките на Всички – 176, които са ГЛАСУВАЛИ със ЗА !
  БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ !
  Как са се РЕГИСТРИРАЛИ – 141 ГАЛФОНИ, а пък са ГЛАСУВАЛИ – 227 ?!?!
  Мамата ви ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКА да НАГЪЗЯ – 100 ПЪТИ !

  1. Абе Бай изДън, ами то в Маймунарника е така иначе откъде ще хрупат банани .

  2. Това е бройката на регистриралите се дупетати при проверката на кворума в началото на заседателния ден и неслучайно са приели да не я променят до закриване на заседанието – цял ден може да „има кворум“ при почти празна зала. Ясно е колко следите политиката и номерата на политическите проститутки, но иначе много ги бистрите тука.

 29. Не се карайте!

  Аз предлагам да дадем ВСИЧКОТО налично оръжие, техника и боеприапси на Украйна и ДА РАЗПУСНЕМ българската армия. Ние сме толкова НАИВЕН народ, който е управляван от НАЙ-ТЪПИТЕ представители на нацията и затова НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ залаха за никого. И така и така сме били общо 700 години под робство и РАБОЛЕПИЕТО се е превърнало в национална черта, то нека ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА БЪДЕМ РОБИ. Този народ НИКОГА не е правил революция и съдбата му винаги е била определяна от външни събития. Този народ НИКОГА не се е освобождавал САМ и винаги се е заробвал САМ благодарение на продажните му политици.

  Ех, защо световната политика не зависи от Швейцария?!

 30. Наистина не разбирам как е възможно да си толкова тъп – 176. За ключови решения трябва да се гласува поименно!

 31. Ето затова Емигрирах! По добре в чужбина но в Държава, отколкото в къщи но сред лайната и помията. На паспортът ми пише „България“ благодарение на Руската Империя и саможертвата на „децата“и. След войната 1879 държава е създадена пак с тяхна помощ.Армия е създадена от тях.Просфета,университети,кадри.Те ни спасиха от отнемане на земи след 1945.Те създадоха индустрията след 1950.“Много лошата“ индустрия направи безумно богати една част при Костов….или забравихте. Изнасяхме като луди за СССР.Всичко-от Лека до тежко машиностроене и хранително вкусовата промишленост,хивия,текстил,дрехи и оцувки.Мебели,електроника, части. ..дълъг е списъка.Ако сложим на везната + и – от сътрудничеството ни ,+ е безпорен. Над 3500 предприятия бяха обаче съсипани след 1989 от „сътрудничеството“ с носителите на „ценности“…2000000 избягаха от новият „рай“.Армията ни е съсипана,децата ни са съсипани от тъпотия и простотия.Че едно дете от 1980 как да го сравниш с днешните наркомани и тъпаци?Затова винаги ще пиша:долу мръсната гадна колония.Долу и да пукнат до 10то коляно тия днешни лайна елит.Никога не ще ме направят неблагодарник и русофоб. Особенно пред фактите на 2014 и 100 години назад.Падне ли ми оръжие ще избивам колкото мога жадните за война.И ще умра спокоен.Просто е.Помни историята си и бъди себе си.Слава на Русия.Удряйте братя колонията.Време е!

 32. А пък най-правоверния НАТОвец на Балканите Mister Stephen „Yankee“ Yanev щял да изпраща тонове оръжия for Ukraine, а пък нас, БГ-раята, щял да ни праща в окопите.

 33. „Ппследните ще станат първи“.
  Така Продажния Бастун Стефан щял да става Премиер казала Хероин, понеже бил много удобен слуга, лазещ Лакей на „четири крака“.

 34. Ще дойде видовден. Всеки национален предател ще получи заслуженното наказание. Русия всичко вижда, знае и всичко запомня.

 35. Еееее,тихо де.Стига ревахте-а да видим какво ще им дадат.Та то ние нищо нямаме бе-нищичко.Прав е Радев-какво купиха за толкова години,та да раздаваме сега.Има една ескадрила само на книга-я дойде я не.На практика на гол тумбак-чифте пищови.Обаче парите ги нема-понеже сме баровци предплатихме.Сигурен съм,че даже и самите САЩ нема такава сделка,защото просто няма такава практика,освен ако не ти свалят цената при такова плащане с поне 30%.
  Нека министъра на отбраната да каже в НС,какво може да дадем,ма да е по новичко от татово време сиреч да не се окаже,че още си служим с военна техника отпреди 1989 гоодина,което не е далеч от реалността де….
  Ех другарю Живков,колко ни липсваш…..
  По твое време бензина беше на цената на един хляб-25 стотинки,тока беше 2 ст.Не че заплатите бяха големи,ама стигаха и си купувахме кока-кола и банани с връзки и престъпността беше друга….Нали?

 36. Много смешно БСП гласува против, нищо че Корнела направи молиарди от търговия на оръжия с …Полша. Единствен Копейкин може би е искрен. Все пак е на руска издръжка. Много трябва да се мисли да не ни преначертаят или зачертаят на някоя салфетка, пак. Нарязахме ракетите със среден обсег и половин България легна на сърцето на Ердоган. Бойко като селски шмекер реагира като стоварваше на турската граница враговете на Ердоган в чували и продаваше „изкуствен интелект“ по цял свят. Ама сега цял свят мисля, че ще ръкопляска да ни зачеркнат, заради причинените щети от „интелектa“, а България ще има институт по изкуствен интелект, но не и изкуствен интелект. Май беше хубаво да бяхме запазили ракетите… Няма лошо да печелим от оръжие, но не за сметка на армията. Ако има залежало, ако можем да произведем нещо. След като сме в НАТО трябва да допринасяме с нещо, нали сме обещали „всички за един, един за всички“

 37. Хегел е казал:“Всеки народ си заслужава управлението и е достоен за своето правителство.“

 38. Толкова са НАВЕДЕНИ че вече САМИ си БЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ!!!
  Предателите са ЯСНИ!!!Поробителите се ВЪРНАХА!!!

  1. Обяснете ми при регистрирани 141 как гласуват 227 ???
   Напомня ми на ИЗБОРИТЕ!!!

   1. С машините е така – според програмата, както на „изборите“. Днес мнозинството е гласувало за отказ от народа Офицално, законно. Неформално депутатите отдвна са се отказали от народа, но и той – от тях. Днешното гласуване за оръжие за Украйна е пробив в остатъка от парламентаризъм, защото го обезсмисля с вредното за народа гласуване. Ние нямаме работа във воината в Украйна, ние трябваше да пазим пълен неутралитет и каквато стотинка е останала, да я за нас. Беше жалко, беше трагично, сега е ужасно. Гласуван ужас. Аферим. Това няма да ви спои. Това гласуване е трици, не е брашно за Хляба ни. Агресия вместо Хляб, това е гласуването им.

   2. Пак да обясня схемата: Това е бройката на регистриралите се дупетати при проверката на кворума в началото на заседателния ден и неслучайно са приели да не я променят до закриване на заседанието – цял ден може да „има кворум“ при почти празна зала.

    Иначе си счупих пръстите да ви пиша тука предизборно как най-лесно ви мамят през самия софтуер за гласуване във връзка с факта, че е прието да не се броят и сравняват отделните разписки от урната с разпечатания накрая на „изборния“ ден машинен протокол от секционната комисия на място. За панамските програмисти да обяснявам ли какви донастройки са правили след тегленето на номерата? Измамата с компютрите и софтуера е 100%, за разлиак от тая при хартиения вот и е невъзможно да се докаже при сегашното неслучайно така разписан и приет изборен закон. Пак ходете да узаконявате на Козяк измамите! А е много вероятно и да няма повече игри и псотановки на „избори“, но това зависи кога точно са взели решение господарите директно да ни вкарат в тяхната война.

 39. Скъпи сънародници!
  Дами и господа!
  Пригответе се за участие в Третата световна война и за поредната национална катастрофа.
  Днес, з ноември в 2022 г, лицата Бойко Борисов, Кирил Петков, Мустафа Карадайъ, Корнелия Нинова, Христо Иванов и Стефан Янев извършиха престъпление по отношение на националната сигурност и национално предателство.

 40. Към момента Италия замразява военните доставки, ние ще пращаме оръжие. Тези хора нямат акъл за пет пари.

  1. Акъл нямат, за българщина – да не говорим, но имат джобове. Иванчо Хаджипейковски издънки.

 41. Е. Веселина! Това се очакваше.Просто, предопределено е ,, трета национална катастрофа,,.Дано да е последна за България.

 42. Винаги са го правили. Сега просто го узакониха. Винаги са били мастии. Сега се узакониха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *