« Върни се назад Публикувано на 19.11.2022 / 19:50

МВР – ИДИОТИ MADE IN РУМЕН РАДЕВ. МЕДИИ – ТОП ИДИОТИ. САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ЧЕ ДЕТЕТО Е НАМЕРЕНО ЕЙ ТЪЙ НА СЛУЧАЙНО… ОТ „ГЕРОИ“ ДЕЛТАПЛАНЕРИСТИ. МИРИШЕ НА УЖАСНО ГНИЛО!

Че МВР, назначено от Румен Радев, е стигнало вече най-ниската точка на кретинизъм, е ясно.

Че сагата с изчезналия Сашко дни наред бе превърната отвратително в пропагандна телевизионна боза, че и президентът Румен Радев се изтипоса да се прави на главен секретар на МВР, още по-ясно.

Девет дена МВР се омота като улаво и на деветия ден, изведнъж, ей тъй на, детето се намери от … двама делтапланеристи, уффффф!

Първи „опорната точка“ зададе МВР Демерджиев, включен по бтв по телефона, който заплещи за „мноооого трудна планинска местност“. Нататък де що тъп журналя се появи с микрофон плещеше същото, даже с апломб.

АФЕРА вече ви показа „много трудната планинска местност“, която е плоска като тепсия, и за която който и да питате в Радомир ще ви изсмее, че е „много трудна планинска местност“. Идиотът МВР Демерджиев даже можеше да се обади на бившия министър на МВР Богомил Бонев, който е родом от Радомир, да му обясни, да спре да приказва глупости.

Още по нататък един смешен водещ на бтв, който бе тропосан на мястото, където се бил изгубил Сашко, започна да плещи още по-големи глупости, изричайки, че „много трудната планинска местност“, където открили детето се намирала южно от Радомир. А тя се намира източно от Радомир. Тия мисири слугински дори картата можеха да отворят, ама като си тъп си тъп за цял живот, нищо че вчера празнуваха нам си колко години новини на бтв.

Въпроизведени бяха и новите „герои“ делтапланеристи, които с изключително съмнителен патос рецитираха патриотични слова колко са чисти и честни и те пък произведоха малкия аутист за … Рамбо. Апропо, откъде излетяха тия делтапланеристи при тая тепсия „много трудна планинска местност“, че чак се потресохме.

През това време МВР – идиоти на Румен Радев ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ да е наясно, че това дете очевадно е държано някъде и девет дена не е било в никаква „много трудна планинска местност“ на студ, без вода и храна. Още повече, че и други доброволци казаха, че десетки пъти е претърсвана точно тази местност, но детето не е намерено.

Ужасно гнило мирише целия тоя /вече/ продуктово позициониран екшън.

МВР Демерджиев е за тотален шут, както и цялата му некадърна пасмина, но ако нещо очакваме сега от чорбаджията им Зелен Чорап е тутакси да ги награди с орден Стара планина.

Сто бона са си сто бона.

А ако питате АФЕРА, внимавайте с новите „идоли“ „герои“ делтапланеристите, не бързайте, тази цялата история мирише на отвратително гнило!

Afera.bg

«