« Върни се назад Публикувано на 25.01.2023 / 14:08

МВР-ИДИОТИ, „СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ“ В … СЕЛО СИНДЕЛ?! ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ КОПРИНКОВ & УЗУНОВ! ПУСКАЙТЕ ВЪНШНО И ДРОНОВЕТЕ, ИДВАМ В СОФИЯ ДА ВИ РАЗКАЖА ИГРАТА!

МВР – Варна идиоти „Чесън“/“Пингвин“:

Специализирана полицейска операция се провежда във варненското село Синдел след изнасилването на 73-годишна жена там преди два дни.

Проверени са 215 моторни превозни средства и 431 души. Задържани са трима – за кражба от жп инфраструктура, за битови кражби и един за управление на автомобил без шофьорска книжка.

В частен имот в село Синдел е открит микробус, пълен с незаконно добита дървесина. Установени са и 4 незаконни присъединявания към електропреносната мрежа.

Акцията продължава и в момента. В района на Синдел има три контролно-пропускателни пункта. В операцията участват и служители на жандармерията и на електроразпределителното дружество.“

Ташак, музика и вести от МВР – Варна идиоти, оглавявани от директора, известен като „Чесъна“/“Пингвина“, назначен от селскотрудовия – масонски тандем „Копринков – Узунов“.

Синдел, брате, „специализирана операция“!

Открит „микробус с незаконно добита дървесина и четири незаконни присъединявания към електропреносната мрежа“, да влезе, моля ви се, убитият!

А Варна се ръководи от МАФИЯ, докато Копринково – Узуновия „Чесън“/“Пингвин“ си бърка в задника! Назначен в тяхна изгода, да си въртят тука селскотрудовите-масонски мушенгии!

Няма да стане така тая работа, малоумници продажни, мазачи на филии, същите като на Боко Тиквата! Изобщо няма да стане така!

Аре, ало, печените от „пътя на копринката“, пускайте Външно и дроновете, идвам в София да ви разкажа играта!

Че ми писна от селски тарикати, плашипутарници и „голямата работа“ играчи.

Да видим кой кого…

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«