« Върни се назад Публикувано на 20.12.2022 / 13:55

МВР ИДИОТИ НА РАДЕВ & ДЕМЕРДЖИЕВ. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ОБЯСНИ ЗА КАКВО НАГРАЖДАВАТ ПОЛИЦАИ ЗА НАМИРАНЕТО НА САШКО ОТ ПЕРНИК, СЛЕД КАТО НЕ МОЖАХА ДА ГО НАМЕРЯТ?!

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев награди полицаи и доброволци, участвали в издирването на 11-годишния Сашко от Перник.

Момчето и баща му пристигнаха за церемонията в сградата на министерството.

„Едни от най-хубавите дни, които изживях, е да мога да го хвана за ръка. Беше плод на работата на много хора. Изключителен пример, как обединени, желаещи да помогнат на едно момченце и баща му, успяхме да се поздравим с най-важното, да го намерим жив и здрав, днес да е с нас“, каза вътрешният министър Иван Демерджиев.“

Дърварския пиар на Зелените чорапи върви с позорна сила.

МВР идиоти на Демерджиев, пардон на Радев и „пътя на копринката“, в лицето на измисления Демерджиев, наградил полицаи за намирането на изчезналия Сашко от Перник.

Някой може ли да обясни точно за какво получават награди полицаи, КОИТО НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ САШКО?!

Или, може би, ги награждават за дърварската „комбинация“, която разиграха на финала на „откриването“ „случайно“ от граждани?! Защото само кретени могат да повярват на ченгеджийската „версия“ за случайното намиране и оцеляване на Сашко.

МВР идиоти на Румен Радев & Демерджиев е тотална катастрофа и срам.

Абсолютен срам!

Afera.bg

«