« Върни се назад Публикувано на 14.12.2022 / 20:55

МВР БОЙКО РАШКОВ КАТО ТАРТОР НА МУТРЕНСКА БРИГАДА ОБСЛУЖВА ПОРЪЧКА НА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ЗА РАЗПРАВА С ЖУРНАЛИСТИ!

СКАНДАЛ! Радостин Василев поръчал на ГДБОП и Национална полиция журналистите от BIG5 заради материали срещу него.

Смехотворно е Василев да пише на Бойко Рашков, че се страхува журналистите от BIG5 да не му посегнат… сексуално!? Не само на него, но и на жена му, и на детето му.

Бившият спортен министър от „Има такъв народ“, понастоящем депутат от „Продължаваме промяната“ Радостин Василев, известен като Руди Гела, се е оплаквал на Бойко Рашков от публикации в медията, разкри сайтът ПИК.

На 7 юни, по-малко от 6 месеца, след като е станал министър на младежта и спорта, той е написал дълго писмо до Бойко Рашков, в което се оплаква: “спрямо мен се извършва системно престъпно поведение, чрез писмени нападки и/или излагане на неистинска информация”. Василев представя себе си като душа ненагледна, а пък BIG5 го нападали неоснователно, видите ли, пише той в жалната си жалба, адресирана лично до министъра на вътрешните работи. (Ако това не е злоупотреба със служебно положение и власт, здраве му кажи!)

Още по-смехотворното е, че Василев пише, че се страхува журналистите от BIG5 да не му посегнат… сексуално!? Не само на него, но и на жена му, и на детето му. И тези разсъждения са на фона, че екипът ни е съставен предимно от жени, в чиято възрастова категория Радостин Василев определено не попада, а към децата може да изпитваме само майчински чувства. Но признаваме правото на г-н Василев да има сексуални фантазии, па макар и странни.

Бихме информирали обаче г-н Василев, че BIG5 още от лятото разполага с информация, че се опитва да се саморазправя с медии и в частност с нас. BIG5 разполага и със скрийншот на чат, в който той обяснява как сме дадени на ГДБОП, като логично възниква въпросът какво общо би могло да има ГДБОП с нас, че да ни разследва? Да не би да сме организирана престъпна група само заради това, че пишем, че е далавераджия?

Или пък заради това, че това е безпрецедентна наглост бивш министър да поръчва медии и журналисти само защото ползва държавата като бащиния, което пише днес и сайтът ПИК? Или пък за това, че сме коментирали публичните му снимки от социалните мрежи, на които видимо не прилича на министър или депутат?

Очевидно болното его и комплексарщина на Радостин Василев – Руди Гела, се компенсират с поръчването на журналисти? И от кога ГДБОП се занимава с дела от частен характер? Защото жалбата му е именно такава. Или влизайки в управлението, е решил, че може да налага цензура и да забранява свободата на словото?

И между другото, в BIG5 разполагаме с достоверна информация, че „поръчката“ срещу нас е възложена в Националната следствена служба. Случайност? Едва ли, предвид факта, че именно Бойко Рашков бе преди време началник на тази служба и най-вероятно все още държи някоя и друга капия там.

Нека напомним на настоящия депутат от „Продължаваме промяната“, че именно бившата му и настояща партии закриха Специализирания съд и прокуратура. Нали „Промяната“ обещаваше промени, а всъщност нищо не се е променило и даже става още по-зле. Тези, които крещяха, че Специализираната прокуратура трябва да бъде закрита, защото работи за поръчки, всъщност са многократно по-големи поръчители и от най-тежките времена на специализираната прокуратура. И в случая Радостин Василев го доказва. И тук да добавим още, че дори в най-мрачните времена на тази прокуратура, повярвайте ни – ние знаем много добре за какво говорим, такава безскрупулна злоупотреба с власт не е имало. И е неизбежно отново да повторим, че „Продължаваме промяната“ всъщност се оказа най-голямата лъжа на Прехода.

Как въобще е възможно министър или някой друг да се обади на „главата“ на МВР и да поиска саморазправа срещу дадено лице, фирма или институция?!

Наскоро в медиите излезе информация, че Ивайла Бакалова била посетила лично бившия министър на МВР  Бойко Рашков, като му дала „данни“ и поискала институционна разправа с няколко конкретни лица. А, бе, уважаема Бакалова, това да не ти е Glovo?! Утре може би ще поискаш главите им на масата у вас?

И повярвайте – тук не става дума за единични случаи, а за болен и крайно деформиран манталитет. Като е ужасно обидно тези, на които ние като общество възлагахме надежди, да се окажат двойно по-голямо дъно от предходните.

Ето и цитираните публикации от сигнала на Радостин Василев до Бойко Рашков:

  1. “01.04.2022 r. , www.big5.bg., информация със заглавие: „СКАНДАЛ! Идва ли краят на спорта в България и „Руди Гела“ ли е неговият убиец?“, като по-надолу се дава разяснение, че се саморазправям със спортните федерации и се твърди, че представители на спортните федерации са били изложили това тяхно мнение пред журналист от горепосочената медия.”
  2. “04.04.2022 г. , www.big5.bg, е публикувана нова статия, в която се твърди следното „Руди Гела докара спорта до катастрофа: За първи път пито една федерация не е получила финансиране за 2022 г. Води война с федерациите със заплахи като мутра.”
  3. 07.04.2022 г. , в wow-media.bg e публикувана статия със следното заглавие: „На Руди Гела му предстои диспареуния“, която е препечатана в интернет на страницата www.big5.bg. Цялата статия ме осмива, като се използват обидни и квалифициращи изрази като: „палячо, с ярко изразено фолклорно начало“, „…тунингован компаньон на час.“,“кифла“, „циркаджия… “. „…некомпетентен…“, сравнение с „надуваема секс кукла“ и заплаха за сексуалната ми неприкосновеност.”
  4. “10.04.2022 г. www.big5.bg излезе със заглавие „Вече 3 месеца България реално няма спортен министър“. В така посочената статия се правят съждения и се дават „гледни точки“ на „спортни деятели“, които твърдят, че не изпълнявам служебните си задължения.”
  5. “14.04.2022 г., www.wow-media.bg e публикувана статия със заглавие „Руди Гела се оказа евтин класик! „Спортният министър ” с комплекси на мутра „мечтае за джипове и шаврантии!”“СМЯХ! Руди Гела бесен, че медиите разкрили униженията му с новата любовница“.

Сигналът на Радостин Василев до Бойко Рашков е разпределен на Главна дирекция “Национална полиция”.

www.big5.bg

Бележка на Веселина Томова: От цялата тази мерзавска история НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ!:

Действащ министър ползва МВР – Рашков като брутална мутренска наказателна бригада. Като юрист, Руди Гела, ако толкова много се е почувствал обиден, наклеветен и каквото още се сетите, логично е да заведе дела в съда.

Той обаче пише „сигнал“ до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, като че ли е засякъл 765 килограма кокаин, което си е чиста проба ползване на МВР като пресираща наказателна бригада срещу неудобните на Руди Гела медии.

Защото: придворният и услужлив Бойко Рашков, веднага насочва „сигнала“ към ГДНП, като че са засекли ОПГ на терен с ръководител на ОПГ – Путин.

Че Бойко Рашков бе идиотски некадърен, нефелен и направо тъп като гьон министър на МВР, това стана ясно и на куцо, кьораво и сакато в тази държавата. Че Рашков се занимаваше единствено с кухи тъпоглави приказки по телевизора, както и с нарцистичното си его, преляло в най-кретенската акция за арестуване на Бойко Борисов, с която единственото, което направи е да му изпише вежди като жертва и да вдигне процентите на ГЕРБ, стана ясно и на хората от помощното училище.

Сега лъсва и как МВР Рашков се е занимавал с откровените тъпотии на Руди Гела – виден кадър на ИТН на Слави и впоследствие преминал към ПП на Простотокиро.

Откровено казано за феновете на ПП, ДБ и Рашков, и Руди-та, които врещят непрекъснато срещу Пеевски и заради медийния му монопол,  такава репресивна малоумщина никога, ама никога е нямало при Пеевски.

Вие, нали си представяте, тия ПП-та, ДБ-та, Рудита и вся остальная „промяна“ пасмина, пробутана, толерирана и легитимирана не от друг, а от Румен Радев, ако вземе властта, какво ще последва?

Такива като нас – АФЕРА и BIG5 направо ще ги въдворят в арестите без право на мярка за неотклонение и без право на хляб и вода.

Никога не бива да се забравя, че ако не беше лично Румен Радев – Бойко Рашков никога нямаше да бъде там, където е сега, и никога нямаше да осере така тотално МВР, както го осра. Същото се отнася и за ПП-тата и Руди-тата.

 

«