« Върни се назад Публикувано на 31.10.2022 / 18:22

МАЛОУМНИ ТЪПАНАРИ, НЕ РАЗСЛЕДВАНЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЩЕ ВИ „ОПРАВИ“ „ПРАВОСЪДНАТА РЕФОРМА“, А ИЗРИВАНЕ НА КОЧИНАТА ОТ ОЛИГОФРЕНИ В МВР!

Еееее, кафа, да ви кажа!

Гледам нЕкъв гербаджия, шеф на парламентарната правна комисия при Цецката Ризова. Голяяяям демократ, щял да приеме и гласува в комисия всичките законопроекти на пп, дб и остальная пасмина, дето пищи за „правосъдна реформа“. „Реформа“, която се съсредоточава единствено до … главния прокурор, разбираш ли, Ристю.

Тоя същият гербаджия дъра-бъра два чадъра бил приел и министъра на правосъдието Крум Зарков, който го бил помолил бързо да вкара законопроекта му за разследване на главния прокурор и нЕква битка срещу корупцията.

Крум Зарков е едно много смешно кариеристично комплексирано, амбициозно момченце, което много мяза на усърден комсомолски секретар, дето и той разтята едни лепкави локуми за „битка с корупцията“, толкова банално евтини, че дали ще е Христо Иванов или Крум Зарков изобщо няма никакво значение.

А истината е отвратително простичка!

Ако щете да приемете член за гилотина на главния прокурор, това нищо няма да промени нито в битката с корупцията, нито в самата корупция по висшите етажи на властта, включително и в съдебната система.

Малоумни тъпанари, първо трябва ТОТАЛНО ИЗРИВАНЕ НА ЦЯЛАТА КОЧИНА, НАРЕЧЕНА МВР С ВСИЧКИТЕ И СЛУЖБИ!!!

Това е органа, който прави разследванията по досъдебните производства. Това са малоумниците, които или си бъркат в гъза, поради пълна некадърност, или си бъркат в гъза, поради абсолютна корумпираност. Ако ще не Гешев, а Дракула да им е наблюдаващ прокурор, когато олигофрените от МВР ОСЕРАТ едно разследване или не предоставят необходимите доказателства по него, не Гешев да е наблюдаващ прокурор, а Жокера да е, резултатът е един – уй! И то гол уй! „Прекратяване поради липса на доказателства…“…

Малоумни тъпанари, променете Наказателния кодекс, актуализирайте го, вкарайте промени и за ПЕРСОНАЛНА И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ НА ВОДЕЩИТЕ И УЧАСТВАЩИТЕ В РАЗСЛЕДВАНИЯТА, И НА ПРОКУРОРИТЕ, и когато следващия път осерат поредното дело, не ние да плащаме лайната им в съда в Страсбург, а персонално всеки един в МВР И СЛУЖБИТЕ В МВР михлюз, или прокурор да плаща от джоба си!

Малоумни тъпанари, всите в президентския кръг, които пълните тиквата на президента с тъпи „опорни точки“, които пропагандно той употребява единствено за „промени в прокуратурата“, набийте му канчето на тоя, дето СЕГА управлява държавата, че КАДРИТЕ са най-важни!

Не може да си мислиш, че „реформираш“ МВР и чрез него „ще бориш корупция и мафия“ и да слагаш идиот след идиот за министър на МВР, не може да крещиш единствено срещу прокуратурата, когато имаш абсолютно нефелно и корумпирано МВР, което не може да свърши работа и за пет пари, за да ЗАКОВЕ С ДОКАЗАТЕЛСТВА /а не с уйдурми „показания на дежурни измислени свидетели“ / традиция на ГДБОП/ разследване, за да го предаде ГОДНО ОТКЪМ ДОКАЗАТЕЛСТВА в прокуратурата.

Правосъдната реформа не е вторачване пропагандно единствено във фигурата на главния прокурор, а е набор от механизми, които ДОСЕГА,  МАЛОУМНИ ТЪПАНАРИ, можехте да приемете като промени в законите и като отделни закони сто пъти досега.

Защото дали главен прокурор ще е Гешев, дали ще е Христо Иванов, дали ще е Рошков Бойков, пардон Бойко Рашков, все в гъз, ако продължавате да толерирате цялата настояща КОЧИНА. А я толерирате и не я  променяте, защото ви е изгодна.

С боклуци, вместо с личности, правосъдна реформа не се прави. С плашипутарници – също. С пропагандатори блябалници – още по-малко.  И със зализани крумзарковци пък съвсем.

МЕЧ трябва.

Анадънмо?!

Хайде, бакалъм!

Веселина Томова

«