« Върни се назад Публикувано на 04.01.2023 / 15:03

МАКСИМ ГЕНЧЕВ, ДА НАПРАВИ СЕРИАЛ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ПО БНТ! ПОДАРЯВАМ МУ СЦЕНАРИЙ! КАСТИНГА ОБАЧЕ МИНАВА И ПРЕЗ МЕН. ПОДСТРИГВАМЕ ЩЕРКАТА И ЩЕ ИГРАЕ ФАТАЛНАТА ЖЕНА ПОД ПРИКРИТИЕ В ХОТЕЛА В СЕЛО ТРУД

Най ми е мило, когато един режисьор представи безумно бездарие като филм и рече после, след като хората са се потресли от бездарието, това: „Завиждат ми!“. Справка: Максим Генчев. Досущ като Боко Тиквата. И на него все му завиждат.

А! Щях да забравя! През 2021 година и Румен Радев, който все по-натрапчиво се превръща в огледален образ на Боко Тиквата, също изрича, че …. му завиждат: „….Много ни завиждат, защото сме рядък пример за българската политическа реалност – след пет години на тежки изпитания, нашият екип е още по-силен, още по-сплотен“.

Такива ми ти работи. Като се осерат, и като получават критики, оппа! – веднага се включва примитивната „опорна точка“ – „завиждат ни!“.

Като е много отворен, изумително талантлив, смел и креативен, както е банално модно да се казва сега, Максим Генчев да направи сериал „Пътя на копринката“ по БНТ!

Такъв сценарий ще му напиша, че Емил Кошлуков ще трябва да свика 24 часово заседание на юнаците, дето управляват България в сянка, за да решат как да го спрат доживотно от излъчване.

Стиска ли ти, Максим Генчев, на когото всички ние „завиждаме“ за филмите?!

А да видим колко ти е тарикатлъка.

Кастинга обаче минава И през мен като сценарист.

Радевата щерка може и да я вземем, да я подстрижем, и ще играе фаталната жена под прикритие в хотела в село Труд.

Щото е „лесно“ да правите филми на „историческа тема“ и тъпоумни сериали български в които не смеете нито да гъкнете, нито да пръднете, и поради този простичък факт наяве излизат отвратителни бози, но политкоректни бози, на които само вие си се възхищавате.

А да ви видим ИСТИНСКИ БРУТАЛЕН СЕРИАЛ ИЛИ ФИЛМ, може ли да направите!

Ако питате нас – не. Защото келепира ви е по-важен.

Хайде, останете си със здраве и се радвайте на боклука заради който ви „завиждат“.

Веселина Томова

 

«