« Върни се назад Публикувано на 11.11.2022 / 10:10

ЛИНЧ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТОРМОЗ НАД ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА! ШЕПА ДЕСНОСЕКТАНТСКИ ЗОМБИТА ПЛЮС РУМЕНРАДЕВИЯ МИНЕКОВ РАЗСТРЕЛВАТ ПО БОЛШЕВИШКИ!

Владислав Наков:

Случаят с Велислава Кръстева започва да придобива застрашителни размери. Министърът на културата даже й поискал оставката?!? Аз мислех, че „никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения…“.

Интересно е обаче, че в Народния театър е пълно с политически активисти на ГЕРБ и ДБ, които участват на всякакви партийни мероприятия, но никой не смее да каже и дума. Както и за резултатите на театъра след като Кръстева пое поста. А те са красноречиви.

Нещата започват да приличат на най-обикновена чистка.

Петър Волгин:

Изобщо не ме интересува защо Карабашлиев е подал оставка от Народния театър. Силно ме интересува обаче защо е бил назначен там. На базата на какви творчески постижения или ярки обществени позиции този човек заемаше поста Главен драматург на театъра?

Класически неокомсомолец и нагаждач, който отлично се вписва в официозната политкоректна линия – била тя политическа или художествена.

Да назначиш подобен екземпляр в Народния театър „Иван Вазов“ означава безсрамно да признаеш, че днес за да си успешен творец и мениджър, не ти трябва талант. Нужно ти е единствено слугуване на силните на деня.

Слугинажът винаги ще си остане слугинаж. И да бъде наричан „вярност към евроатлантическите ценности“ пак няма да бъде нищо друго освен слугинаж.

Веселина Томова:

Десносектантите умишлено и отвратително превръщат вандалщината, извършена от Александър Морфов в Народния театър в „политически акт“, а всъщност брутално упражняват персонален психологически тормоз върху Велислава Кръстева.

Това, което в момента се прави с Велислава Кръстева е линч! Безобразен линч!

Десносектантът Захари Карабашлиев напуснал в знак на солидарност с Александър Морфов. Впрочем, това е единствената чудесна новина.

Повече за Захари Карабашлиев тук:

ПО-ПОЛЕКА С РЕКЛАМАТА НА ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ. „ИДЕЯТА“ ЗА РОМАНА МУ Е КОПИ-ПЕЙСТ НА РУСКИЯ ФИЛМ „ЗООЛОГИЯ“!

https://afera.bg/%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B0/

ХОРА ТУНИНГ. ЗАПОРОЖЦИ СЪС СПОЙЛЕР. ПИСАТЕЛИ БЕЗ МОЛИВ. ЗАХО ЗНАЕ. ЩОТО НАЛИ Е ЕНТЕЛЕГЕНТ. И ВЕЕ ЧУЖДО ЗНАМЕ С ГЪЗА.

https://afera.bg/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0-%d1%82%d1%83%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%b3-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b6%d1%86%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%b9%d0%bb%d0%b5%d1%80-%d0%bf%d0%b8%d1%81/

Явор Гърдев и той щял да напусне Народния театър, се чува из жълтите павета. Десносектантите, или по-скоро жълтопаветниците, както ги нарича Явор Дачков, щели да правят протести пред Народния театър.

Руменрадевият министър на културата Велислав Минеков, измислен отвсякъде, и той се включи в отвратителния линч срещу Велислава Кръстева.

Що за нагли мерзавци – болшевици?!

В кое време живеем, бе, идиоти?!

Да сатанизираш, брутално да линчуваш личност, само заради „политическата и работа“, без да се интересуваш и отчиташ безспорните и професионални качества и резултатите от тях в Народния театър, е чист фашизъм и болшевизъм!

Това е психологически тормоз, който се върши мерзавски пред очите на цялото общество, което е разигравано години наред от няколко стотин десносектанти, превърнали се в „наказателна бригада“ от болшевишки тип.

Вчера на пощата на сайта АФЕРА се получи един отвратителен донос, подписан уж от „бивш началник отдел от ДАНС“, в който са изписани тотални лъжи срещу Велислава Кръстева и още една известна личност, като се заклеймява и Пловдивския Университет „Паисий Хилендарски“. Уж били репресирали „политически“ дъщеря му на тоя „бивш началник отдел от ДАНС“ с „политическа пропаганда на ДПС“.

Поисках телефонния номер на този „буден гражданин“ „бивш началник на отдел от ДАНС“ и на дъщеря му, за да ми разкажат как точно става тая „пропаганда“, аджеба, но отговор не получих.

Проверих обаче описаните „факти“ и се оказа, че са брутални лъжи!

Зомбираните десносектанти очевидно са решили да извършат докрай „убийството“ на Велислава Кръстева. Очевидно се цели и отвратителен натиск върху директора на Народния театър да я уволни, защото Велислава е силна жена и е въвлечена вече във война, от която няма право да абдикира, най-малкото заради собствената си чест.

Апликирането на професионалната и работа в Народния театър, която е Еверест в сравнение с Марианската падина на Захари Карабшлиев, с ДПС, се превръща в гадно, болшевишко, мерзко активно мероприятие.

Като е толкова храбър Александър Морфов, що не отиде да драска по портите на Сараите на Ахмед Доган, а?

Като е такава „маша“ на ДПС Велислава Кръстева, тия десносектанти идиоти, що не се запитаха защо ли ДПС не обелва и думичка в нейна защита, а?

В България всички талантливи личности с безспорни качества са подложени на брутален линч от десносектантите „евро атлантици“! Колкото си по-бездарен, колкото си по-нагло верен на зомбираните болшевишки десносектантски „опорни точки“, толкова повече се издигаш във всякаква кариера. Чудесно е описал това Петър Волгин.

А ако беше мъж на място, а не плашипутарник, Румен Радев никога нямаше отново да сложи за министър на културата Минеков, ако беше мъж, а не подгъзурно десносектантско зомби, за министър на културата щеше да сложи Велислава Кръстева. Ама за това се искат топки и да оценяваш хората по талант и качества, а не според това, което ти наредят чуждоземните ти господари.

Линчът над Велислава Кръстева трябва да бъде спрян, защото утре всеки един от нас може да бъде изправен пред стената на разстрела, само защото не харесва на шепа болшевики, които години наред рекетират всяка власт.

Затова обаче се иска смелост, пичове, а не като мишоци по тъмни доби да се драска по вратите и да се къртят табелки, иска се сърце да можеш да защитиш другия, когато го разпъват на кръст, само защото мисли различно от теб.

Анадънмо, Руменрадев Минеков, Радев и цялата ви десносектантска пасмина?!

Afera.bg

«