« Върни се назад Публикувано на 10.12.2022 / 16:17

КОХОРТАТА НА РАДЕВ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА УС НА АПИ ЧОВЕК НА „КАСИЧКАТА“ НА БОКО ТИКВАТА. АШКОЛСУН!

Поредното безумие на РуменРадевата кохорта „Пътя на копринката“ добавя поредното доказателство към СИМБИОЗАТА между двете „кохорти“ / по Румен Радев/ – тази на неговия „Път на копринката“ и онази на Боко Тиквата.

За шеф на Управителния съвет на АПИ е назначен Венцислав Ангелов.

Венцислав Ангелов е бивш шеф на Областно Пътно управление – Велико Търново, но по-важното и знаково е, че е работил за небеизвестния по времето на управлението на Боко и кохортата му – Велико Желев /“Хидрострой“/, известен по времето на управлението на ГЕРБ, като „Вичо Касичката“. Венцислав Ангелов е работил с човека на „Вичо Касичката“ във Велико Търново – Гришата.

Така „златната“ АПИ, която генерира завидни „милиони – милиарди“ вече е мост на „договорились“ между двете „кохорти“ – „пътя на копринката“ и Боковата.

Ашколсун, Румен Радев!

Каквото и да се каже за намкьорлъка ти, все ще е малко.

Afera.bg

П.П. Апропо, МЕРЗАВЕЦО РАДЕВ, след всяка публикация на АФЕРА за „Пътя на копринката“ ти и за идиотското ти МВР, сайта АФЕРА е подложен на брутален хакерски тероризъм. Който не е спирал от повече от година, и в който участват ТВОИТЕ „СВОИ ХОРА“, които пазиш. И си мислите, че АФЕРА ще ви прости тази наглост?! Хайде, бакалъм!

«