« Върни се назад Публикувано на 14.11.2022 / 21:29

КОПРИНКОВ В ИСТЕРИЯ ИМА ЛИ ЗАПИС ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО МУ“! КОПРИНКОВ, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПРАТИ МАДЖО ИЛИ ТАКИ, НЕ БОЙ СЕ, СЕЛСКИ ТРУДОВАК, ТОМОВА НЕ ЯДЕ ХОРА, ОСВЕТЯВА САМО „КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ“!

На 14.11.2022 АФЕРА публикува:

РУМЕН РАДЕВ, КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА ШУТИРАШ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ КОПРИНКОВ, ГЕРГОВ И ЦЯЛАТА „ПЛОВДИВСКА МАФИЯ“, КАКВО?! ТРЯБВА ЛИ „АФЕРА“ ДА ПОКАЖЕ СНИМКИ И ВИДЕА И С ВАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА И ШКАФЧЕТА, А?! КАТО НЕ ЩЕТЕ МИРА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЕКИРА!

https://afera.bg/%d0%a0%d0%a3%d0%9c%d0%95%d0%9d-%d0%a0%d0%90%d0%94%d0%95%d0%92-%d0%9a%d0%90%d0%9a%d0%92%d0%9e-%d0%9e%d0%a9%d0%95-%d0%a2%d0%a0%d0%af%d0%91%d0%92%d0%90-%d0%94%d0%90-%d0%a1%d0%95-%d0%a1%d0%9b%d0%a3%d0%a7/

Публикацията завършваше така:

„…РУМЕН РАДЕВ, КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА ШУТИРАШ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ КОПРИНКОВ, ГЕРГОВ И ЦЯЛАТА „ПЛОВДИВСКА МАФИЯ“, КАКВО?!

ТРЯБВА ЛИ „АФЕРА“ ДА ВИ ПОКАЖЕ СНИМКИ И ВИДЕА И С ВАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА И ШКАФЧЕТА, А?!

КАТО НЕ ЩЕТЕ МИРА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЕКИРА!

„АФЕРА“ НЕ СЕ БИ ТОЛКОВА ГОДИНИ С БОКОВАТА ПАСМИНА, ЗА ДА ГЛЕДА СЕГА КАК РАДЕВАТА МАФИЯ ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ НЕЯ!“

Минути преди тази публикация единствена АФЕРА съобщи, че ДАНС е започнала проверка по разследванията на АФЕРА за корупционни практики в НАП и на шефа на НАП Борис Михайлов, както и за предлагания подкуп на синдика на „Дунавска коприна“ АД от 250 000 лв. от лице, близко до шефа на НАП, назначен чрез Николай Копринков на поста.

Брилянтни източници на АФЕРА, базирани от нас току до „пътя на копринката“, докладваха тази вечер добри новини за АФЕРА.

След последните публикации на АФЕРА и по -специално след като чистосърдечно попитахме: „ТРЯБВА ЛИ „АФЕРА“ ДА ВИ ПОКАЖЕ СНИМКИ И ВИДЕА И С ВАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА И ШКАФЧЕТА, А?!“, в редиците на „пътя на копринката“ изтървали хладнокръвието си някъде по пътя за село Труд.

А когато човек е паникьосан, прави грешки.

Този следобед баш най-близкото лице на президента Румен Радев – Николай Копринков загубил присъствие на духа и започнал тутакси да „прозвънява канала“, за да разбере каква точно проверка правят по разследванията на АФЕРА за корупцията в НАП. Треперещият му глас живо се интересувал точно какво ще се проверява.

То не е много сложно и за такива като нас, дето гледат разни филми, да знаят, например, че в такива случаи се проверяват и разпечатки на телефонни разговори, Копринков, ама ти си знаеш.

Привечер започнаха и определени разговори от определени лица с цел да се разбере – тая Томова какво има, има ли нещо, има ли записи с „чекмеджета“, и изобщо какво точно иска да каже с това – трябвало ли да вади записите с „чекмеджетата и за вас“.

Копринков, естествено, не смее да звънне директно на Веселина Томова, щото е „смело сърце“, но не Мел Гибсън, но пък АФЕРА има агенти навсякъде, включително и „по пътя на копринката“. И се почват „обходни мероприятия“ за да се разбере има ли нещо и каквото точно има тая „лудата“ Томова и какъв точно запис ще изтече.

А Томова през това време невъзмутимо наблюдава целия тоя нервозен епизод и се забавлява, правейки се на глупавичка, уж незабелязвайки, че я литкат. А бе, Копринков, така са ме учили едни мои приятели от някогашната ДАНС, бе, на краставичар краставици ли се пънеш да продаваш?!

Следващия път, Копринков, ми прати направо Маджо или Таки, не бой се, селски трудовак, не ям хора, просто осветявам „кюлчета и пачки“.

А дали има записи, Радев Копринков?

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«