« Върни се назад Публикувано на 01.11.2022 / 21:30

КОЙ И ЗАЩО НАКАРА ДЖЕНДЕРАСТЪТ БОЖАНКОВ ДА АТАКУВА ГЕШЕВ ЗА ВЯРАТА МУ В ХРИСТИЯНСТВОТО. ДА ОПИТАШ ДА УЯЗВИШ ОПОНЕНТА НА ТЕМА РЕЛИГИЯ И ВЯРА, ПОКАЗВА, ЧЕ НЯМАШ АРГУМЕНТИ. И БЯГАШ КЪМ ДЖИПКАТА ОТ 200К С ДВЕСТА /ВИДЕО/

Кой и защо накара Божанков да атакува Гешев за вярата му в християнството? Червеният депутат атакува, но не изчаква отговорите и бяга от залата.

Има двама джендерасти в Републиката, които са известни с тротинетките си.

Единият е официален джендър – зове се Емили-то, дето нито е мъж, нито е жена. То хвърчи със 100 км/ч и медиите ни занимават с патологията на съзнанието му.

Другият е Божанков, но не Божинката, а Явор Божанков. Подвизава се като депутат. При това от „грижещата се“ за пенсионерите БСП. Толкова се грижи, че Божанков яха джип за 200К, а когато това бе показано и от АФЕРА, БТВ-то побърза да замаже положението, като излъчи сладникаво репортажче – как депутатчето идвало на работа с тротинетка (ховърборд).

Същото това джендърче, което вместо да обяснява как спестява от заплата за джипката и да дава отговори на много други въпроси, свързани с ромския поминък от желязо за скрап, днес се е правило на отворено в парламента и се е репчило на Иван Гешев. То нали е модерно всеки джендър да се прави на отворен на главния прокурор, който пък толкова е обръгнал вече, че не му остава друго освен да им радва като малки паленца. Само, че Божанков дори не атакувал Гешев за издънките на службите, комисии, прокуратура, съд и прочие институции в държавицата ни, а на любимата тема на джендърите – религията. Но не друга, а точно православното християнство.

На финала на някаква си срещица на Гешев с БСП-депутатите, Божанков решил да изгрее с мъдри мисли, с които щял да внесе „разведряване на обстановката“. Та, Явор Божанков, четейки от таблета си написани предварително въпроси, взел, че попитал Иван Гешев дали е вярващ, убеден християнин ли е и чел ли е Библията, заради това, че я цитира, а на ръката си има червен конец.

„Никой не може да прецени дали е вярващ. В едно интервю, за сайта „Епицентър“, мисля, че го знаете, казах нещо – че всеки вярващ човек е инструмент на Господ, а той знае каква цел е поставил пред него. Не съм чел цялата Библия, някои неща ми се губят. Мисля, че съм вярващ, ама дали съм вярващ не мога да ви кажа – не знам“, отговорил му Гешев, но докато отговарял, Божанков си взел чантичката и се изсулил като „по…ран“, защото очевидно това е била задачата му – да се направи на ХЕРОЙ (нали вчера беше Helloween) и да атакува, а после – беж да го няма.

Да, ама Гешев е търпелив, щото малко преди Божанков да избяга, бил рекъл на червените депутати – „Христос е казал на фарисеите: „Моето дълго търпение ще победи вашето лукавство“. Думите били по повод площадните призиви на Божанков за оставката на главния прокурор. И обърнал внимание на Божанков, че има не един, а цели два червени конеца, щото е от БСП, хахаха, ма депутатчето вече било избягало.

Сега, ако може да ви открехнем – кой и защо накара младото джендърче  да атакува Гешев, при това баш с въпрос, свързан с вярата му като православен християнин:

  1. Яворчо Божанков изглежда удря по Корнелия Нинова, която е повече от добре приета в сайта „Епицентър“, а именно там Гешев бе обяснявал, че като вярващ човек би искал да служи на Господ. Джендърите още преди две години му изкривиха думите и започнаха да пропагандират, че щом се възприемал за „инструмент“ на Бог, то той смята, че е непосредствено под Господ. Та, чисто и просто Божанков повтаря опорките на джендърите, за да се хареса на Полин и компания и да го хвалят във фейсбуците.
  2. Яворчо Божанков да вземе да се осведомява преди да пита. Знаем, че не обича да чете АФЕРА, ама го прави. Не може да е пропуснал, че именно ние първи разкрихме, че не друг, а точно Иван Гешев е направил параклис в прокуратурата. На последния етаж в Съдебната палата в София е, да иде и да запали свещ, но няма да посмее, защото ще го е страх дали ще намери изхода:

https://afera.bg/гешев-направи-великолепен-параклис/

  1. Яворчо Божанков явно е тръгнал по стъпките на един друг кратковременен депутатин – единицата от триото, станало дуо – Николай Хаджигенов, който прекара няколко седмици като парламентарист. За това време веднъж пробва да се изрепчи в правна комисия на Гешев, но не му се получи, та избяга бърже и не дочака отговорите на главния прокурор.

Точно същото днес направил и Божанков. Съдбата си знае работата. Така както Хаджигенов не видя, а и няма да види повече парламент, така и Божанков скоро ще се кичи с прозвището бивш депутат, известен с джипката си за 200К.

Гешев и разпасаната прокуратура имат много кривици и за много неща трябва да се критикуват, тричат и атакуват, но да използваш парламентарната трибуна, за да опиташ да уязвиш опонента на тема – религия и вяра, показва не просто, че нямаш аргументи, а имаш много по-дълбока цел – да рушиш и последната вяра на истинския вярващ – вярата му в Бог.

Атаката на Божанков е точно това, тя не е срещу Гешев, а срещу православното християнство. Атака, извършена от депутат, който след като я е направил, самодоволно е яхнал джипката си, паркирана не другаде, а точно пред храм-паметника „Св. Александър Невски“. Забелязвате ли символиката – пътят към Храма е преграден от лъскавите возила на неверниците, които не се свенят да сквернят православието.

Защо толкова много пречи на джендърите, ако един главен прокурор (в конкретната ситуация) или изобщо друга публична личност, не крие, че е вярващ и държи да се знае, а и го показва? Просто е. Защото не се връзва с джендър-идеологията, която трябва да приемем насила.

Виж, ако главният прокурор или който и да е главен в Републиката обяви, че е джендър, такива като Божанков ще са първи на опашката на фарисеите.

Галин Костадинов

«