« Върни се назад Публикувано на 22.11.2022 / 10:54

КМЕТИЦА НА ГЕРБ ПРЕВЪРНА ГРАДИНКА В КОЧИНА! БУКВАЛНО @БА МАЙКАТА НА ГРАДИНКАТА ЗА ДА НАБУТА ГРОЗЕН „КОЛЕДЕН БАЗАР“. КАЧ ПАРА, ПРЕВЪЗХОДНА СЕЛЯНКО?! ГЕРБ ОТВРАТИТЕЛНА ПАСМИНА!

Бясна съм и затова псувам.

Градинката във Варна, зад Цветния пазар на Чаталджа, е превърната в кочина, с претенция да стане … „коледен базар“. Благодарение на една районна кметица от ГЕРБ Петя Проданова!

Дни наред буквално ебаха майката на градинката, монтирайки грозно струпани павилиони, а днес започнаха и „кастрене“ на дървета. „Кастрене“, щото им пречели клоните на едни набутани във Варна селяндури.

На въпрос имат ли разрешение, казаха – да!, но писмено разрешение – няма и не  показаха! Тъй била заповядала кметицата на Район Приморски във Варна – гербаджийката Петя Проданова!

В градинката влезе, разбира се, и камион с бидон, ще прокарат и ток, естествено, а детските катерушки и люлки са нарязани и счупени, и захвърлени. Вместо тях да сменят, защото си бяха за ремонт, вместо да облагородят градинката, малоумните гербаджии унищожават градинката  за да печелят!

Защото, нали не си мислите, че тая грозотия, наречена „коледен базар“ ВЪРХУ ГРАДИНКА!!!!, е направена за хората?! Направена е за … кинти!

Кач пара, ГЕРБ Проданова, превъзходна селянко?!

Това, че години наред Варна се управлява от абсолютни селяндури гербаджии, хванати от кол и въже, е ясно на всеки варненец, освен на набутаните в далаверите им и чиновниците им.

Това, че години наред Варна я превърнаха в едно отвратително село, е ясно на всеки, освен онези от кохортата на ГЕРБ и Портних, и компания.

След т.нар. грозен „коледен базар“, нямаме никакво съмнение, че вече прокараха пътя с унищожението на градинката и утре някой селяндур гербаджия ще даде един чувал с кинти за да построи и бизнес сграда върху градинката.

Потресаващи малоумници.

ГЕРБ отвратителна пасмина!

Веселина Томова

«