« Върни се назад Публикувано на 31.10.2022 / 21:39

КАКВО ДА ВИ КАЖА, УВАЖАЕМИ КЕСТЕНИ. ЧЕ СТЕ ЦЕЛИТЕ В БЕЛО, ТОВА ВЕЧЕ Е ЯСНО. БАХ Я В „ЕФЕКТА НА ПЕПЕРУДАТА“! НЯКОЙ ПРЪДНЕ В АЙОВА, А В ПЛЕВЕН СЕ РОДИ ГЕНИЙ! ДИШАЙ, БЕ, МАРМОТ!

Ядох печени кестени преди малко и между зъбите ми още е пълно с гняз, но в този живот по мое скромно мнение, единствения верен закон се основава върху Ефектът на пеперудата, който пък гласи, че според теорията на хаоса ефектът на пеперудата е онази чувствителната зависимост от началните условия, където една малка промяна на параметър в нелинейна система може да доведе до големи разлики в по-късните състояния.

Или с други думи, ако на Цвета Караянчева в този момент и дойде мензиса в Кърджали, Асен Василев сто процента ще отиде да си купи ново бельо.

И затова след кестените, не случайно, аз попаднах на Христанов. И на реклама на “Овъргаз”. Случайност? Не знам. Предлагам да питаме Глиги.

Защо казвам всичко това?

Ами, защото и в момента аз продължавам да гледам интервюто на заместник – мармота Христанов, който е гост на Веселин Дремджиев, и продължавам да си търся клечката за зъби, с която да извадя от венците си най-новата интелектуална творба на “Киро и чуждоземни приятели” ООД, според която ГЕРБ – ДПС и Радев, вече едва ли не са едно и също нещо.

Хитро, бате! Колко време го мислехте? Тоя крайъгълен камък.

И си ги представям, “променливите”, как са стоели потни с кожени дрехи, пера и фльонги, докато се занимавали с бреймсторминг. Вчера. Около спалнята. Накрая пък, някой се е изпуснал, а след това всички заедно са го последвали във виждането, че ако оклепаме сега Радев целият в лайна, може би ние пък най-накрая ще излезем в бяло.

Какво да ви кажа, уважаеми кестени. Че сте целите в бело, това вече ясно. Аз, Брендо и Ел Чапо винаги ще бъдем зад вас! Що обаче плюете в очите на цял народ толкова евтино, но нагло, не мога да разбера! Вие нас явно всички за пълни идиоти ни имате? Не, че нямате известно право в това, но, вие вече съвсем онагляхте, уважаеми пичове.

Национална сигурност, а? Службите, а? Радев. Делян. Гешев. Баце – човекът кюлче, и той, а?

И пак Христанов: “Страх ме е, че вървим към президентска република от азиатски тип”.

Страх го било. Христанов. От Плевен. Ма, няма страшно бе, Ванка! Дишай, бе, мармот!

Ако пък толкова много умираш от ужас – ела при мен, в Гръцко, да се плашиме заедно. Вземи и Киро и Асена с теб, щото, вече съм възрастен и не ми пука – ще се жертвам за родината си. Само и само да ходим заедно на майната си, а България да се измъкне и от вас. Преди да станем Пуерто Рико на Балканите.

Или с други думи, съвсем накратко – бах я в пеперудата! Некой пръдне в Айова, а в Плевен се роди гений!

Ех, село, село… да бе записал “Дезинформация и манипулация” във Военното във Велико Търново, бе, Ванка! Поне щеше да имаш тапия, за цялата тази неземна простота.

Аман от кестени!

Васил Петев

Бележка на АФЕРА: От сутринта я подкараха тия ококорени просто идиоти – по бтв, после при Цветанка Ризова, при капията им Дремджиев, голем зор им е да съборят ДАНС, щото, нали се сещате, че мета амфетамините, дето ги зобят, и кинтите, които откраднаха, баш в ДАНС са ги онагледили на ачика. Мамини селски идиотчета. А Христанов докато каже „президентска република от азиатски тип“ с дебилната си флегматика, корабът отиде до Истанбул, върна се през Капитан Андреево и го разтовариха в мозъка му на „кристали“.

«