« Върни се назад Публикувано на 24.01.2023 / 13:28

ИСКАМ НЕЗАБАВНА СРЕЩА ОЧИ В ОЧИ С ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАНС, ДОКАТО „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ НЕ МЕ Е НАБУТАЛ В НЯКОЙ БАГАЖНИК! „АЗ СЪМ ОПРАВИЛ РАБОТАТА С ТОМОВА!“ ВЕРНО ЛИ, БЕ?!

До Президента на Република България

До Председателят на ДАНС

Искам незебавна среща очи в очи с Президента на Република България Румен Радев и председателят на ДАНС Пламен Тончев, докато „Пътя на копринката“ не ме е набутал в някой багажник!

В продължение на месец съм подложена на безпрецедентен натиск, заради публикации в сайта ми АФЕРА, свързани с „Пътя на копринката“, в частност свързани с огромния апетит към едно държавно предприятие.

Няколко изключително знакови кръга „ме работят“ ежедневно с всякакви прийоми и с влизане в различни роли – от най-меката до най-бруталната, за да престана да пиша публикации в сайта си АФЕРА, свързани със свирепата война за въпросното държавно предприятие, както и за „Пътя на копринката“.

Втрещен ще останете, господин Президент, от това, което ще чуете!

„Аз съм оправил работата с Томова!“, вече е декларирал единия кръг още снощи, надцаквайки другите два.

Верно ли, бе?

Ако до момента на осъществяването на срещата с вас очи в очи, уважаеми господин Президент и председател на ДАНС, с мен се случи нещо „случайно“, търсете следите в „Пътя на копринката“.

Веселина Томова

 

«