« Върни се назад Публикувано на 27.10.2022 / 16:28

ИЗПОТРЕПАХА СЕ ЗА СЪРЦЕТО НА БОКО ТИКВАТА И ТЪПИТЕ МУ МЕРАЦИ ЗА „КОНСЕРВАТИВЕН ПРОЕКТ“! ТОМОВА И БАРЕКОВ НЕ ХЛЕНЧАТ ПРЕД НИЧИЯ ВРАТА, ЗАЩОТО ИДЕ „МЕЧ“, ПИЧОВЕ! АНАДЪНМО?!

Днес Недялко Недялков, Станислав Недков – Стъки, Петьо Блъсков, Соня Колтуклиева се срещнали с председателя на Народното събрание Вежди Рашидов, както и с ГЕРБ, па и с ДПС, ашколсун! Настоявали за промяна на избирателния кодекс в полза на хартиените бюлетини.

Преди месеци в Инициативния комитет, който повдигна темата освен машинния вот, да бъде вкаран в избирателния закон и хартиен вот, бяха и моето име – Веселина Томова, както и името на колегата ми – Николай Бареков.

Харесват ми или не някои имена от Инициативния комитет, позицията ми бе принципна, за да позволя името ми да фигурира там. Същата бе позицията и на Николай Бареков.

Днес за мое изключително удоволствие и удоволетворение /Господ винаги си знае работата!/ установих, че нашите имена – моето и на Николай Бареков са низвергнати. Хич не долюбвали „инициативниците“!

Какво прелестно облекчение!

Всъщност „инициативниците“ няма как да намерят общ език нито с мен, нито с Николай Бареков, тъй като чисто и просто ще се изпотрепят за сърцето на Боко Тиквата.

Защо ли?

Защото Боко Тиквата, както първа писа АФЕРА, се пъне да прави „консервативен проект“, демек партия, и от едната страна за „консервативните“ му партийно строителни напъни се борят Шкварек, Ангел Джамбазки и компания, а от другата – Стъки, Колтуклиева и компания плюс – сега не падайте от коня! – Ива Митева и Любомир Каримански.

Тежка битка за чекмеджето и партийните напъни на Боко Тиквата – кой да надделее за новата „бокова партийка“.

Нито аз, Веселина Томова, нито Николай Бареков, бихме се наредили до такава компания, камо ли пък под диригентската палка на Боко Тиквата. Да слугуваш на партийни проекти продуктово – позиционирани от ГЕРБ и ДПС, айде холан!

Томова и Бареков не хленчат пред ничия врата /много здраве на Ива Митева и Каримански!/, защото иде „МЕЧ“, пичове!

Анадънмо?!

Изключителна чест е за мен да нямам нищо общо с вас!

Хайде, бакалъм!

Веселина Томова

«