« Върни се назад Публикувано на 05.12.2022 / 17:37

ИЗПЛЮЙ ГО ТОВА ЕГО, БЕ, РАДЕВ! И ИЗРЕЧИ ЯСНО НА НАРОДА: „ИЗВИНЯВАЙТЕ! АЗ СЪМ ВИНОВЕН! АЗ ВИ ГИ НАТРЕСОХ ПОД ДИКТОВКАТА НА ХЕРО МУСТАФА!“ РАЗГЕЛЕ, ДОЙДЕ НА НАШТА ОТ „АФЕРА“!

Румен Радев:

„…Дали се срещам редовно с г-н Борисов? Разбира се, че не! Това не е първата лъжа на г-н Василев (бел ред. Асен Василев). Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна. За съжаление, българите получиха лъжа. Ще надживеем тази шарлатания“

Ееееее, разгеле!

След като АФЕРА месеци наред призовава президента Румен Радев ДА СЕ ИЗВИНИ НА НАРОДА, ЗАЩОТО ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ НАДЕЖДАТА МУ ЗА НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ МАФИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, днес Радев рекна нещо, ама така го рекна, че така и не успя да изплюе его-то си.

Бил първият излъган?

Ами, казва се – ИЗВИНЯВАЙ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ, ЧЕ СЪМ СЪМ ДЪРВАР ОТКЪМ УСЕТ КЪМ ЕКИП И ХОРА И СЕ НАСРАХ, ЗАЛАГАЙКИ НА ПЪЛНИ МОШЕНИЦИ И ИДИОТИ! ИЗВИНЯВАЙ, НАРОДЕ, ЧЕ МЪЛЧАХ ДОСЕГА, ДВЕ ГОДИНИ!!!! МЪЛЧАХ  И ГИ ПАЗЕХ!

Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна?

Ами, казва се – ИЗВИНЯВАЙ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ, ЧЕ МЪЛЧАХ КАТО ПЛАШИПУТАРНИК И НЕ САМО, АМИ ПРИКРИВАХ ЛЪЖИТЕ И ИЗМАМИТЕ ИМ, И ДАЖЕ ВИ ОБЯСНЯВАХ КАК БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е СЪЩАТА СЛЕД КАТО ВЪВ ВЛАСТТА ИМА ХОРА КАТО КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ. ИЗВИНЯВАЙ, НАРОДЕ, ЧЕ ЧАК СЕГА СЕ ПРЕСТРАШИХ ДА ВИ СЕ ИЗВИНЯ, ЗАЩОТО МЕ Е СТРАХ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК И ЗАЩОТО НЕ ПАДАМ НА ГЪРБА СИ, КОГАТО СЕ НАСЕРА.

Българите получиха лъжа?

Ами, казва се – ИЗВИНЯВАЙ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ ПОЛУЧИХА ЛЪЖА ПОДНЕСЕНА ИМ ОТ МЕН ЛИЧНО И НАТРАПЕНА ИМ ОТ МЕН ЛИЧНО ЧРЕЗ ХОРАТА НА КОИТО ЗАЛОЖИХ ЛИЧНО! АЗ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО НОСИ ОТГОВОРНОСТТА, А НЕ ТЕЗИ, КОИТО ИЗЯДОХА ЗЕЛНИКА.

Ще надживеем и тази шарлатания?

Айде бе, минало – заминало, а?, ама на наш гръб и то благодарение на тебе?!

Ами, казва се – ИЗВИНЯВАЙ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ, АЗ ВИ ДАДОХ НА ТЕПСИЯ ТАЗИ ШАРЛАТАНИЯ, АЗ ВИ ПОДВЕДОХ!

Радев, Радев, що е рекла АФЕРА все е вярно! Хиляди пъти ти набивахме канчето от първия миг, когато легитимира тия мошеници на власт, че фатално бъркаш. Ти се направи на глух и ням за АФЕРА.

Сега да ти кажем ли какво ще последва?

Същите тия думички след много малко напред във времето ще изречеш и за „пътя ти на копринката“. Само че там ще е по-сложно. Защото и ти си в кюпа! И пак не послуша АФЕРА.

ИЗВИНИ СЕ, БЕ, РАДЕВ!

И!

Имаш още много малко време да шутираш ДО ЕДИН!!!!, ВСИЧКИ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. Защото „тая шарлатания“ няма просто така да мине!

Тоя път ще повръщате!

Веселина Томова

«