« Върни се назад Публикувано на 06.12.2022 / 10:15

ИЗМАМАТА С „ПРОМЯНАТА“ МОЖЕШЕ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ, АКО РАДЕВ НЕ БЕ В ПЛЕН НА СЪМНИТЕЛНИ ТИПОВЕ И НЕГОВИТЕ АМБИЦИИ НЕ СЪВПАДАХА С ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПЛАНОВЕ

🟪Знаел ли е Румен Радев, че Кирчо Петков е лъжец?

Знаел е, защото е видял първи лъжливата му декларация и все пак го защитаваше, дори след като плитката лъжа за канадското му гражданство лъсна.

🟥Знаел ли е, Радев, че Кирчо преди да стане министър е бил безработен 42 годишен амбулантен търговец на сок от кокичета с фалшива биография и тъмно минало?

Ако не е знаел, да закриваме ДАНС. Дори ДАНС да е за закриване, много будни граждани още през лятото на 2021 огласихме публично истината и схемата зад Петков.

🟥Знаел ли е, Румен Радев, че Асен Василев е международен аферист, измамил съдружниците си и с тъмни връзки с Китай и Русия?

Отговорът отново е същият. Ако не е знаел действащият президент и глава на службите и служебното правителство, да закриваме ДАНС.

🟥Знаел ли е Радев, че Кирил Петков е човек с ментални и психически проблеми?

Ако не е знаел, шефката на Щаба му и на Психиатрията в Курило д-р Цветослава Гълъбова би могла с нейния опит и достъп до картотеките да постави диагнозата “шизоидна маниакална психоза” и “биполярно разстройство” за минути.

🟥Знаел ли е, Радев, че олигархът Прокопиев е изфабрикувал Кирил Петков и Асен Василев с цел овладяване на държавата. Сключвал ли е Румен Радев сделки с подсъдими олигарси с цел узурпиране на изпълнителната и съдебната власт?

🟩Тези въпроси са ключови и на тях държавният глава дължи отговорите пред обществото. Измамата с “Промяната” можеше въобще да не се случи, ако Радев не бе попаднал наивно в плен на съмнителни типове и неговите амбиции не съвпадаха с техните престъпни планове.

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: Заради този пост във Фейсбук и заради илюстрацията – профила на Николай Бареков беше блокиран. Било „насилие“, моля ви се… Ай сифон!

Апропо, много е смешно и идиотско, Корнела да се прави на ощипана селска мома от Крушовица днес, и да ЗАБРАВЯ как се прегръщаше с Простокировите идиоти, че и управлява с тях. Още по-смешно е Слави, аверът на Радев и Радевица, да се прави на ментор как бил рекъл, че Простокировците били лъжци. Хахахаха, и кога го рекна, а забрави как в началото се прегръщаха, а? Ако някой още от първия миг, когато Радев показа тия измамници, в прав текст каза, че са мошеници и ментално разбрицани – това беше сайта АФЕРА. Анадънмо?!

«