« Върни се назад Публикувано на 18.01.2023 / 13:16

ЗА МЕН Е ЧЕСТ, ТОВАРИЩ ПУТИН!

В интернет пак се е завъртял списък с „врагове“! Очевидно е, че в днешно време много човешки права, както стари, така и нови, се декларират шумно, но важат само за онези, които не са в списъците.

Ако си в „списък“, нямаш права и защита. Всичко е позволено. Често списъкът на дадена държава или имената на държавите напълно съвпадат със списъка за ликвидиране на голям международен престъпен клан. После може да разберем, че този списък съвпада със списъка на някоя тайна служба. Има списък с тайни обвинения и международни заповеди.

Тези списъци са предшествани от постоянна медийна и политическа „криминализация“ на всеки, който е попаднал в тях. А не може да остане незабелязано, и, че всички тези списъци съвпадат почти перфектно.

В България правенето на списъци отдавна е голям бизнес, особено в т. н. НПО- сектор. В известен смисъл, косвен, всички български граждани, които гласуват за „Възраждане“, четат Дачков, Волгин или Томова, също са част от списъците. А всичко това може да приключи, когато всички българи бъдат включени в списъка на виновните. Честни, уважавани и невинни, изглежда, ще бъдат само онези, които правят подобни списъците.

Владислав Наков

Бележка на АФЕРА: За мен е чест, товарищ Путин! Що се отнася до десносектантските списъцо производители – баси и идотите сте!

«