« Върни се назад Публикувано на 20.12.2022 / 13:24

ЗАРКОВ СПЕШНО ДА СИ НАМЕРИ АДВОКАТ. ЧЕ СИ ЕВАЛО МАЙКАТА

Няма как да не се спра набързо върху скандала с Крум Зарков и котката на Мая Нешкова.

Сега.

Доколкото разбрах котката е жива. Което логично предполага, че прокуратурата би могла да я извика на разпит. Гешев е длъжен да я направи защитен свидетел!

Нещо повече. Ако котката отиде на разпита превързана или с белег, трябва да се провери, дали същата не си е извадила медицинско. Най-вероятно от Общинската болница във Варна. Щото тя вече не работи.

Освен това. Трябва да се провери дали апартаментът на Мая Нешкова не е записан на името на котката. Както и също дали котката има книжка, щото ако има, именно тя може да е откраднала гумите на Икономов. За да превежда с частния си автомобил афганистански котки през границата. Докато Дерменджиев пак спи!

От друга страна, котките не се славят като най-достоверните свидетели. В древен Египет например са ги ползвали дори за зимнина. Е, да, свещена зимнина, но все пак зимнина.

Да не говорим, че ако котката на Нешкова и Икономов има връзки в Египет, то трябва задължително да се чекне, да не би същата, да има връзки с котките от Ислямска държава, както и на чия страна се е била в Сирия – на страната на Асад или на страната на Движението за естаблишмент на котешка монархия в Близкия изток. Това обаче вече е работа на ДАНС.

Като добавим към това и възможността котката да е била въоражена, ще се наложи и Нинова отново да ходи на разпит. Щото, нали не харесва Зарков, може тя да й е дала оръжие, защо не? Подстрекателство, бате! За разправа с вътрешната опозиция в БСП!

Абе, доста е заплетената аферата с тая котка. А ние дори не знаем как се казва тази пакостница с уклон към публични скандали. Асена, Тома, Кенеди?

Но нека да не бързаме с изводите. Нека оставим следствените и правораздавателни органи да го разнищят от разследвания. Тоя подозрителен котак!

А, Зарков? Зарков спешно да си намери адвокат. От някой котешки приют. Че си евало майка! С тея домашни любимци. Радост, радост, а накрая 20 години в затвора!

Васил Петев

«