« Върни се назад Публикувано на 28.12.2022 / 13:42

ДЪРЖАВА, КОЯТО ПРИЕ КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ ЗА ПРЕМИЕР И МИНИСТЪР, ЩЕ ПРИЕМЕ И ХРИСТО ГРОЗЕВ ЗА „ЖУРНАЛИСТ“. АЙ СИКТИР!

Държава, която прие Кирил Петков и Асен Василев за премиер и министър, “завършили Харвард”, ще приеме и Христо Грозев за ”журналист”.

Общото между тримата е, че им се губят по 20 години от биографиите и че са ограбили преди не много време съдружниците си. А все пак Грозев ограби Любо Пъпката и Огнян Донев от Софарма, което не е шега работа.

Не е лошо мисирките да понапънат малкото си мозни клетчици в тв курника.

Циркът продължава, а аз не изключвам фантасмагориите в нещастна България да са подигравка на Кремъл с нас за нещо си.

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: Апропо, този „журналист“, охотно тиражиран по всички слугински телевизии, изрече толкова налудничави тъпотии  и глупости, минаващи за „разследваща журналистика“, че да те е срам да се наречеш тук вече „разследващ журналист“. Соросоиди, евроатлантици и вся остальная пищят и продуктово позиционират тоя тип като „флагман“ на журналистиката. Ай сиктир, бе! В същото време години наред, докато малцина бг журналисти бяха мачкани от хунти, кохорти и вся остальная в България, и продължават да бъдат мачкани, за тях – същите тия мисирки и т.нар. слугински медии мълчат като задници.

«