« Върни се назад Публикувано на 03.11.2022 / 16:51

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ВЕЛИСЛАВА КРЪСТЕВА! ДЯВОЛЪТ ТУК ВЕЧЕ НОСИ НА РАМЕНЕТЕ СИ БЪЛГАРИЯ!

„Само завършен идиот и комплексар може да пише такива простотии по вратата на ПР-а на Народния театър! Какво и да пипнат тези хора му е….. майката! Вместо работа на сцената, интриги зад нея… Дъно!!!“, написа Владислав Наков на стената си във Фейсбук.

Вратата на „Връзки с обществеността“ в Народния театър Иван Вазов – Велислава Кръстева е наклепана с „Изчезвай“ и „ДПС“, като е изтръгната и табелката с нейното име.

Полицията се е заела с вандалщината, а в някои сайтове вече се появи информацията, че режисьорът Александър Морфов стои зад този просташки „героизъм“. А „десносектанския“ „Площад Славейков“ го превъзнася като „акт на протест“.

Идиот до идиота.

Ето и още едни идиоти, залепили се „патриотарски“ за престъплението, за да го превърнат в „геройство“, заплитайки и още по-кретенската интрига, че Велислава Кръстева искала да сваля представлението „Хъшове“ от сцената на Народния театър. Колко и какъв кретен трябва да си, да напишеш, че точно Велислава Кръстева ще сваля представлението „Хъшове“?!!! Наистина топ кретен!

Идиот до идиота.

Александър Морфов е свирепо талантлив, без съмнение. И като творец, ако искаше да заклеймява нещо, то би трябвало да е войнстващото бездарие, например, а не да се прави на селски полит. вапсаджия. Що не драска по вратата на набедения за бг „литературен „гений“ З.К., набутан като драматург на Народния театър, например, нали талантливият би трябвало да се противопоставя на бездарието, а?

Велислава Кръстева със същия „успех“ можеше да бъде разстреляна по късна доба на тротоара, щото такива като „морфовци“ лепят болшевишки епитети и дамгосват „политически“.

Голям „героизъм“, голям „патриотизъм“, да къртиш табелка, да пишеш с боя по вратата, внушавайки, че  „тук работи враг на нашите „правилни“ десносектанти и „правилни“ гербаджии“. И то в сградата на Народния театър Иван Вазов!

Познавам Велислава Кръстева от години. Изобщо не ме интересува дали е работила в ДПС, защото ми е приятел, а мой приятел няма как да стане некачествен човек, няма как да стане бездарен човек, няма как да стане неталантлив човек.

Само изключително тесногръдо зомбирано лице може да съди хората, заради политическите им предпочитания, или заради това къде са работили професионално,  и единствено заради това да изпада в агресия. Само лице, което няма нищо общо с широтата на съзнанието, може да атакува по този отвратителен начин човек, който е назначен да върши работата си професионално.

Кое не прилича на фашизъм или болшевизъм от натвореното от тази „демократична“ ръчичка?

Докъде още можем да я докараме?

Да започнем да се стреляме по улиците, защото не харесваме мислите, идеите, чувствата на другите?

И най-важното! – без дори да познаваме другия към когото сме посегнали да хвърлим камък!

Ако Морфов, вместо да се прави на селяндурски бабаит, закостеняло политически зомбиран, беше седнал и изпил едно вино с Велислава Кръстева – да говорят, да се изслушат, да се скарат, ако трябва, но да се опитат да разберат душата на другия, щеше да се изненада колко всъщност стойностен човек обруга. И за ДПС да бяха поговорили – щеше трижди да се изненада какво би му казала Велислава…

Никога няма да успея да разбера как талантливи иначе творци са изключително лоши и бездушни хора. Превръщащи се от човеци в политически зомбита.

Мрак е това! Жесток и брутален Мрак!

„Дяволът не носи Прада“, Дяволът Тук вече носи на раменете си България!

Дотук ни докараха. Днес мацаме по вратите и заклеймяваме онзи, когото не разбираме, и даже не сме се опитали да чуем и разберем, утре без да ни мигне окото ще стреляме в гърба му.

Отвратително!

Днес е Велислава, утре – всеки един от нас. И ако онези, които вандалски се изгавриха, изврещят, че ДПС е вече „присъда“, то аз ги питам, тия пишман „патриотарски“ лайнарчета – а техния боко, ристюиванов, каракачанков, простокирчовци и компания, корнелковци – дали не са ужасяващо по -страшната „присъда“.

И да изкарват на всичкото отгоре тази болшевишка вандалщина като „акт на протест“?!

Ай сиктир, бе, мерзавци!

Долу ръцете от Велислава Кръстева!

Веселина Томова

 

«