« Върни се назад Публикувано на 06.01.2023 / 11:40

ДОЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ. А ЗАЩО Я НЯМА КОРНЕЛИЯ НА ТРИБУНКАТА? А ГУЦАНОВ ЗАБРАВИ ЛИ ЩО КИНТИ ИЗЛАПА ОТ ГЕРГОВ?!

А защо я няма Корнелия на трибунката?

Да им обясни, че тя е подписала.

Богомил Бонев

Бележка на Веселина Томова: Няма такова долно лицемерие! Корнела, разбира се, я няма на трибунката, въпреки че точно тя рече „да!“ на публично-частното партньорство за Пловдивския панаир, че и преди години беше в борда на Панаира.

А Гуцанката? Оле, майко! Той – на трибунката, хахаха! И реве срещу … частната собственост на Гергов! Гуцанов, ти за идиоти ли мислиш варненци, а и не само варненци, а?! Мислиш, че сме забравили цялата сага във Варна с „Дупката“ и що пара лапна от Гергов покрай нея, и като председател на Общинския съвет, какъвто беше? Я, кажи, Гуцанче, що пара налапа от Гергов, който и партията ти издържаше, а?! И що пара сложи в джоба си?

АФЕРА не е фен на Гергов, както е знайно, но АФЕРА винаги е била за истината. А тя е печално различна от това, което сега се тиражира и пищи за скандала в Пловдив с Панаира. И е добре Гергов да излезе и да каже колко акции от своите дава на Пловдив, колко декара отиват за направа на опера и още…

А Гуцанов и Корнела да си спомнят що пара мина през тях покрай Панаира на Гергов. Защото не всички са ахмаци в тая държава, за да се вържат на поредното им жалко лицемерие.

«