« Върни се назад Публикувано на 14.11.2022 / 10:08

ДАНС ПРАВИ ПРОВЕРКА ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО НА „АФЕРА“ ЗА НАП И ПОИСКАНИЯ ПОДКУП ОТ 250 000 ЛВ. ОТ СИНДИКА НА „ДУНАВСКА КОПРИНА“. КАТЕГОРИЧНО ДАНС НЕ ПРАВИ НИКАКВА ПРОВЕРКА СРЕЩУ ЗАМ.ШЕФА НА НАП, НО РАБОТИ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ПЛАТИЛИ ЗА ДА ЗАДЪРЖАТ ЧОВЕКЪТ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ – ШЕФЪТ НА НАП БОРИС МИХАЙЛОВ

ДАНС е започнала проверка по разследванията на АФЕРА, свързани с изнесени данни и факти за корупция в НАП, както и за поискан подкуп от синдика на „Дунавска коприна“ АД от 250 000 лв. от лице, близко до шефа на НАП Борис Михайлов, разкри АФЕРА.

В момента се събира информация по всички случаи, като започва и привикване на всички засегнати лица да дават обяснения в ДАНС.

Категорично!: ДАНС НЕ извършва проверка срещу заместник шефа на НАП Георги Димов, както бе тиражирано платено и поръчково от медия, разкри още АФЕРА. Тиражираната „информация“ дойде след като Веселина Томова отказа голяма сума пари „за да остави на мира шефа на НАП Борис Михайлов“.

ДАНС обаче проверява кои определени бизнесмени са платили за тиражираните лъжи, за да задържат на власт човекът на „пътя на копринката“ – шефът на НАП Борис Михайлов.

Afera.bg

«