« Върни се назад Публикувано на 19.12.2022 / 9:11

ГЛЕДАМ БИТИВИ-ТО И АЗ НЕ ЗНАМ ЗАЩО. МИ НЕ Е ЯКО, БРАТ! АМА СТЕ ПРЕКАЛЕНО КУХИ И ПРОДАЖНИ ДА ГО СХВАНЕТЕ

Гледам БиТиВи-то тая сутрин и аз не знам защо, и говорят за световното и как коментаторът по БНТ едва ли не започнал да говори на френски от екзалтация и субективност и се чудеха в ефира как така е възможно ДА СЕ ЗАЕМА СТРАНА в едно съревнование, при един конфликт видиш ли, да се ЗАЕМА СТРАНА, бе!

В смисъл, винаги има две гледни точки, две страни и т.н. И нашите се чудят в ефир как било възможно. А само два часа по-рано в ефира на същият този батак бе излъчвано предаването на „журналиста“ Светлозар Иванов, който откакто почна специалната военна операция в Украйна НЕ СПРЕ да говори против Русия какъв агресор е и как свободния свят страдал.

Чудя се защо не са му позволили да пляка на английски за по-голям ефект.

Дори вчера специално предаване бяха направили да ни убеждават как репресии срещу българи в Украйна никога не е имало и че всичко живо живее, учи и пляка 24/7 на български, даже самите украинци толкова харесвали българите, че самите те ехеее и да проговорят на български.

Имах чувството, че още малко ще включат лайф и Зеленски сам ще излезе да оповести, че от утре българският език ще бъде официален за страната.

Аз вече започвам да го отдавам на тъпота. На пълна, всепоглъщаща, унищожаваща тъпота. Тъпотата на това отявлено да заемаш страна в един конфликт като елиминираш едната гледна точка тотално и диктаторски, а после да викаш „ама то на коментаторът му личеше, че беше за Франция – т’ва не е яко“.

Ми не е яко, брат! Ние т’ва ви разправяме от февруари, ама сте прекалено продажни и кухи да го схванете.

Персефона Коре

«