« Върни се назад Публикувано на 26.01.2023 / 20:17

ГЕРБ ПОРТНИХ НАРЕЖДА ДА СЕ СКЛЮЧИ ДОГОВОР С ФИРМА ОТ КРЪГА НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ЗА 2 744 049 ЛВ.! НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! – ВМЕСТО ГАЗЬОЛ СЕ ДОСТАВЯ ТЕЖКО ГОРИВО, КОЕТО Е С ПО -ВИСОК АКЦИЗ, РАЗЛИКАТА Е НАД 200 ЛВ. НА ТОН И Е ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО И ЗА ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАМЕ!

На 22.01.2023 АФЕРА публикува:

КАЛОЯН МЕТОДИЕВ И CO. УЖ „БОРИ“ КОРУПЦИЯТА, РЕДИ ФИРМИ, АМА НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ СА НА КИРИЛ ДОБРЕВ, РЕСПЕКТИВНО „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! ЩО ТАКА НЕЖНО, БРЕ, МЕТОДИЕВ, ПО ДЖЕНДЪРСКИ, А? ИЛИ МАЙ ВСИЧКИ СТЕ С НАСРАНИ Г@ЗОВЕ

https://afera.bg/%d0%9a%d0%90%d0%9b%d0%9e%d0%af%d0%9d-%d0%9c%d0%95%d0%a2%d0%9e%d0%94%d0%98%d0%95%d0%92-%d0%98-co-%d0%a3%d0%96-%d0%91%d0%9e%d0%a0%d0%98-%d0%9a%d0%9e%d0%a0%d0%a3%d0%9f%d0%a6%d0%98/

След публикацията настана истерия в някои среди от „пътя на копринката“ спрямо АФЕРА и Веселина Томова, включително и сред обслужващия персонал на Кирил Добрев от „пътя на копринката“, в лицето на кадър на министерството на енергетиката, която вместо да си върши работата, дадена и там от „пътя на копринката“, незнайно защо, живо се интересува с кого спи Веселина Томова.

Когато си на правилния път на Истината обаче, Бог винаги ти помага!

В редакцията на АФЕРА се получи следния сигнал, който публикуваме дословно, заедно с приложения към него договор, сключен от фирма, близка до Кирил Добрев, „М Форма“ с Община Варна за стойност над 2 милиона и половина лева.

Според сигнала обаче, има и по-голяма беда, която е описана като престъпление и затова АФЕРА алармира Прокуратурата, ДАНС и МВР!:

Уважаема госпожо Томова,

Видях ваша публикация за фирма – „М Форма“ и се престраших да ви пиша.

Служителка съм в едно от звената на община Варна. Наредено ни беше от кмета г-н Портних да сключим договор с фирмата „М-Форма“ за доставка на гориво за 2 744 049 лв. за цялата ни община. Доставките се изпълняват редовно. Изпращам ви и договора. Но не мога да мълча повече, защото става въпрос за нещо нечовешко. В договора пише гориво за отопление и по кода това е газьол за промишлени нужди. Вместо газьол обаче в котлите се кара тежко гориво, което е с по-висок акциз, защото завърсява околната среда. Разликата е над 200 лв. на тон.

Корупцията е само едното. По-лошото е, че това е опасно за здравето на хората, но особено на децата от детските ясли. Ще ги видите в приложението – 4 детски ясли и други центрове. Обърнете внимание на тази в Аспарухово. И на Драматичния театър. Ако се вземат проби ще се види, че в котлите има тежко гориво, а не газьол. На това се дължат и по-високите стойности за замърсяване в някои от дните във Варна. Това е престъпление.

Желая ви успех, защото сте доказала, че сте единствената, която милее за нашия град и хората му.“

Afera.bg

«