« Върни се назад Публикувано на 08.12.2022 / 9:52

ГДБОП ПРИ МВР ИДИОТИ ДЕМЕРДЖИЕВ НА РАДЕВ ОЧАКВАЛИ … ГОДО! И „ВИСОКИТЕ НИВА“ ДА ИМ КАЦНАТ НА … УЯ. ЗА ДА КАЦНАТ ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА УЙ, А НЕ САМО АЛЧНИ ДЖОБОВЕ ЗА ПЛИКОВЕ С КИНТИ

ГДБОП … очаквали да стигнат до по-високите нива? Хахахахахаха!

ГДБОП… очаквали Годо!

Ташак, музика и вести от ГДБОП при МВР идиоти Демерджиев на Румен Радев.

Те очаквали, бе, пичове, ОЧАКВАЛИ!

Очаквали да им падне тухла на главата, хахахаха!

ГДБОП, които прекрасно знаят ВСИЧКИ „ВИП“ ИГРАЧАЧИ НА НАРКОПАЗАРА, очаквали да … стигнат до тях.

И какво очакват? Да спрат пликовете с месечните кинти към ГДБОП точно от „вип“ нарко играчите ли? Хахахаха!

Или очакват да видим кого от шефовете им ще пуснат „фира“, за да уплътнят пиар пропагандата на поредната идиотска „акция“?!

Само пълните невчасници в България не знаят какво точно е ГДБОП! Която отдавна трябваше да бъде ЗАКРИТА, защото е най-корумпираната „наказателна бригада“ в МВР и без чийто чадър наркоиграчите няма как така хаирлийската да си разиграват коня.

Очаквали…

Точно както очакват и бруталните хакери, на които плаща ВЛАСТТА, да спрат да хакат, например, ежедневно АФЕРА, щото една година бопаджиите си бъркат в задника по иначе образувано досъдебно производство.

МВР идиоти на Радев. Да виждате някаква разлика с МВР Особената форма на главата Цветанов? Същите тумба лумба „акции“ с тъпи имена, от които единственото, което произлиза е дърварски пиар по слугинските телевизии.

ГДБОП очаквали… „високите нива“ да им кацнат на уя.

Да, де, ама за да кацнат някъде, трябва да има уй, а не ню-ню. А не единствено да има големи джобове, които да прибират рушветите.

Руменрадеви нещастници.

Afera.bg

«