« Върни се назад Публикувано на 06.11.2022 / 10:11

ВЪПИЮЩА ПРОСТОТИЯ СЕ ЛЕЕ ОТ БСП ПО ТЕЛЕВИЗОРА

Неделя сутрин. Пускаш телевизора.

Оттам грее с жълта рокличка с къси ръкавки някаква водеща по Нова телевизия, която няма кой знае каква представа къде точно се намира.

Жълтата рокличка задава въпрос на депутата от БСП Христо Проданов: „Защо дадоха призовка на Корнелия Нинова по този начин, не можеше ли в парламента да я дадат, нали е публично лице?“.

Простотия до шия.

Въпиюща некомпетентност, която вече не само не е никаква изненада по родните тв ефири, а си е направо норма.

Депутатът от БСП Христо Проданов незабавно се залепва за тази простотия с отговор – още по-тотална простотия, който включва и безумното: „… това беше същото като нахлуването в президентството…“.

Простотия до шия. Втори път.

Другарката Корнела завела дело от частен характер срещу журналиста Явор Дачков, занесли и вкъщи призовка „за нещо и аз не знам за какво“ – каза пък самата другарка Корнела, която иначе е юрист, при Цветанка Ризова от бтв, и понеже в БСП са царе на кретенския дърварски пиар решиха да я произведат в героиня мъченица, репресирана от съдебната система.

Вие разбирате ли за какви идиоти става дума?!

А тоя смешник, някой си БСП депутат Христо Проданов, чак сравни даването на призовка с … „нахлуването в президенството“.

Призовка, измисленяци от телевизиора, се носи на адрес, посочен от ищеца или ответника. Личен адрес, очевидно е посочила другарката Корнела! Делото е от частен характер и е за клевета, заведено от другарката Корнела срещу журналиста Явор Дачков, щото Корнела била обидена, че се пишело, че набъка с оръжие Украйна, докато беше вицепремиер. И е напълно нормално да и връчат призовка по същото това дело, включително да и връчат предварителни книжа по делото.

Как лъже другарката Корнела лъсна и по btv, когато Цветанка Ризова в прав текст я попита за какво са били тези книжа и за какво и е връчена призовката и другарката Корнела, хилейки се, в прав текст отговори: „не знам, изобщо не знам и не разбрах“.

Простотия до шия и лъжи на килограм!

Другарката Корнела не знаела, нищо не разбрала, брех, нищо, че минава за юрист, за какво била призовката и делото, аре, бе!

Просто на другарката Корнела не и отърва да говори точно за какво дело става дума, щото това не влиза в дърварския пиар да се прави на мъченица, репресирана с … призовка.

А делото е заведено от нея срещу журналист! И колкото и да се пъчи другарката Корнела, както и смешния и депутат, че била публична личност, призовка се връчва на личния адрес, посочен от нея по делото.

Такава елементарна селяшка пропаганда се лее от телевизора, че просто го загасете.

Защото всеки момент очакваме другарката Корнела да вземе да се хлъзне, не дай, Боже, и да падне върху Калоян Методиев, да си ожули коляното, а да ни облъчат как има … двойно покушение над БСП.

Afera.bg

«