« Върни се назад Публикувано на 11.12.2022 / 21:22

ВМЕСТО ДА Е В АРЕСТА, ТОЯ ПАК Е ПО ТЕЛЕВИЗОРА!

Аман, бе! Аман!

„Великият“ „капацитет“ Цветлин Йовчев пак по телевизора. Кой какво прави тъпите мисирки и още по-тъпите им тв чорбаджии, тропосват Цветлин Йовчев да ръси дълбокомислени глупости на тема „национална сигурност“.

Вместо да е в ареста, тоя пак е по телевизора!

Бившият шеф на ДАНС и бивш министър на МВР, който торпилира МВР с аферата „червеи“, която изнесе масивите на МВР, и за която същият тоя тип, понеже е виден член на „Библиотекарския кръг“, смачкаха разследването и изпраха най-вече него – главният виновник. Бившият шеф на ДАНС, който пишеше безумни доклади в ДАНС, достойни за „нивото“ селски доносник, но пък доклади удобни за сготвяне на всеки неудобен на „библиотекарите“ чорбаджии на националната сигурност. Този същият, по чието време от ДАНС чрез „изнесени звена“ бяха изнесени масиви, също както по аферата „Червеи“.

Цветлин Йовчев обаче никога не влиза в ареста, никога за нищо никой не го подвежда под отговорност, защото е виден представител и слуга на „Библиотекарския кръг“.

Тази вечер по Нова телевизия Цветлин Йовчев пак цъфна и изрече поне 178 пъти „вижте“. Двама са типовете, които започват и свършват, и слагат и по средата в едно изречение – „вижте“ – Атанас Атанасов и Цветлин Йовчев. А чуете ли някой да започва всяко изречение с „вижте“, просто му бийте един келембаш – и за уй не става.

Та тоя същият тип „библиотекар“ рече, че България била на крачка от фашизма, защото „в интеренет“ хахаха! имало „засилване на крайно десния екстремизъм“.

И накрая тоя въпиющ „експерт“ изплеска, че аферата „Gemcorp“ не била нито афера, нито престъпление, ами било „казус“, който „възникна от неумението, неопитността, незнанието на бившите управляващи за това как трябва да се случат нещата. Не винаги посредничествата са толкова лоши…. Това изглежда като детинско и инфантилно поведение по този начин, детински ми звучи“.

Детински му звучало на „библиотекаря“ Цветлин Йовчев. Престъпление отвсякъде на Кирчо и Кокорчо му звучало „детински“,  ти да видиш и „експерта“ по национална сигурност.

И защо ги гали по главичките тия простокировци Цветлин Йовчев? Да не би и там да се е набутал като „съветник“, изпратен от „библиотекарите“? То къде ли не се набута тоя тип, че чак и при Румен Радев се бе тропосал…

Държава и телевизии по които „експерт“ по национална сигурност е този тип, който ако имаше истинска държава отдавна щеше да е в ареста, са пълна трагедия.

Катастрофална трагедия!

Afera.bg

«