« Върни се назад Публикувано на 04.01.2023 / 18:57

БЯГАЙ, МОМИЧЕ, АКО ИМАШ АКЪЛ ЗА ПЕТ ПАРИ, БЯГАЙ С ДВЕСТА! И ОТ БАЩА СИ, И ОТ ЛАСКАТЕЛИТЕ МУ, ЧЕ ОТСЕГА ТЕ ЗАТРИХА!

Това, което четете е от Максим Генчев, на когото всички ние много „завиждаме“ и заради това, че му „завиждаме“ обругахме безумието му, наречено филм за Ботев, и се отнася за щерката на Румен Радев – Дарина Радева, за която пък отсега орева орталъка, че ще участва в следващия му филм.

Няколко думи ще и кажем на студентката от НАТФИЗ Дарина Радева:

Бягай, момиче, ако имаш акъл за пет пари, бягай с двеста! И от баща си, в качеството му на президент, и от ласкателите му, че отсега още те затриха!

Ако имаше малко акъл, нямаше да се оставяш да те употребяват и във Виенската филхармония, нямаше и да се явяваш на кастинг за филм баш пък на Максим Генчев, само и само за да се покажеш на екрана.

Освен талант, в тази професия се иска ХАРАКТЕР, драга ни Дарина Радева, характер да знаеш и на кого да отказваш, и от какво да се отказваш!

Ако имаш акъл, вече трябва да си усетила, че те ползват като апликация – единият за своите си политически цели, нищо, че ти е баща, другият – видно от горния коментар – като унизителен ласкател по скоро на баща ти, отколкото на теб самата!

Бягай, момиче! С двеста бягай! И върви по СВОЯ ПЪТ!

Иначе, отсега ти го казваме – похарчена си. Вече. А си едва в началото.

Нито си Коканова, нито си за четката на Рафаело.

Ако си истинска и смела, бягай от тия лицемерници.

Ползват те. Като салфетка.

Afera.bg

«