« Върни се назад Публикувано на 25.01.2023 / 18:52

БЪЛГАРИЯ ЛИ? АУУУЧ! ДРАЙФАМ! Е, ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ, КЪДЕ ОТИВАМЕ? ЩЕ ВИ КАЖА. НА ОСТРОВ ЗАНЗИБАР ОТИВАМЕ. ЩЕ НИ НАСТАНЯТ В ХОТЕЛ „КАЛОФЕР“ И ЩЕ НИ ПУСНАТ „ХОТЕЛ „КАЛИФОРНИЯ“

Щели насила да направят от “Възраждане” първа политическа сила…

Ами, г-да умници, няма да е насила. Все пак не забравяйте, че освен 2-та процента български – американци, 3-те процента български – македонци, 4-те процента български – турци и 5-те процента български – руснаци, плюс Соломон Паси, който си е изцяло друга губерния, у нас живеят и още 86 процента българи. Същите, които отдавна не гласуват. Щото слушайки своите политици, те през цялото време си мислят, че иде реч за някаква чужда държава.

И е нормално да е така.

У нас по цял ден се говори за САЩ, Русия, Украйна, Брюксел, Дубай, Северна Корея, Берлин, Лондон, Белград, Ню Йорк, Пекин, Занзибар, та дори и за село Скопие, но почти никой не говори за България.

Просто не е модно, днес, да се говори за България. България ли?! Ауууч! Драйфам!

Тази сутрин слушах бившия военен министър Бойко Ноев по случая с Македония, ами аз се завих през глава в леглото, бе! Тоя така ме нахока, че съм българин, и че още не съм отишъл да се извиня, и да направя едно фелацио на Пендаровски, че чак се замислих дали да не емигрирам в Конго. Today.

Щото, нали го видяхте Ботев? Как се беше надрусал. С дрогата на Максим Генчев. И неправителствените му приятели.

Е, още ли не разбирате, къде отиваме?

Ще ви кажа. Къде отиваме. На остров Занзибар отиваме. Ще ни настанят в хотел “Калофер” и ще ни пуснат „Хотел “Калифорния”. За да помним родината. Преди зануляването. Накрая ще ни издадат и официален национален патент. Че именно ние, българите, сме измислили бананите. Преди повече от 1300 години. В град Плиска. На река Замбези.

Васил Петев

«