« Върни се назад Публикувано на 29.11.2022 / 23:07

БТВ ХЕКИМЯН, А ЗАЩО НЕ ПРОЧЕТЕ В ЦЕНТРАЛНИТЕ НОВИНИ ЧЛ.172 ОТ НК, ВМЕСТО ДА ПОКАЗВАШ БЕЗУМНО НЕЛЕПИ „НОВИНИ“ С „ПРОТЕСТИ“ И „ПОДПИСКИ“ ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР?!

Че Хекимян е нелепо човече за журналистиката знаят всички онези, които разбират от журналистика. На останалите Хекимянчо може и да им харесва. Най-вече на Херо Мустафа, с която той точно като хипонхондрик се съобразява сутрин, обед и вечер, преди да кихне за всяко нещо, което ще се покаже по bTV: „Ама какво ще каже американския посланик?!“.

Та, bTV Хекимян днес във всички новинарски емисии, които са много смешни, защото във всички се показват ЕДНИ И СЪЩИ РЕПОРТАЖИ, показали „фундаменталната новина“ – пред Народния театър се събирала подписка в подкрепа на Александър Морфов. Демек, протестна срещу Велислава Кръстева.

За какво го подкрепят и за какво изобщо е нужна подписка да се подкрепя Александър Морфов – никой нищо не разбра, ама с две думи да ви преведем каква е целта на занятието – значи, подкрепяме Александър Морфов, че драска по вратата на Велислава Кръстева „Изчезвай!“, „Долу“ „ДПС“ и като го подкрепяме искаме допълнително да линчуваме и без това отвратително и мерзки линчуваната вече месец наред Велислава Кръстева от десносектантите.

Щото – ей тъй на. Щото – ний сме жълтопаветните болшевики и който не ни харесва ще му е@м ….. Щото изобщо не ни интересува кой си върши работата, важното е всички да са от нашта каста и нашата правоверна десносектантска зомбирана вяра.

И bTV Хекимян показва като „фундаментална“ новина някакви трима души, които кесят пред Народния театър и „протестират“ с подписка.

Това, което тези пърфомансни болшевики разиграват вече месец с Велислава Кръстева е гнусна истерия на болшевики, изживяваващи за „демократи“.

Абе, bTV Хекимянчо, ти пък като си толкова отворен в журналистиката, защо не прочете във всички новинарски емисии член 172 от Наказателния кодекс, а?

Нали сте много велииики в това bTV, дето се е преврънала в такава слугинска кочина, че човек да го е срам да каже, че е журналист!

Между два концерта на Лили Иванова, Хикимянчо, е добре да прочетеш член 172 от Наказателния кодекс, който гласи:

„Чл. 172. (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. – ДВ, бр. 1 от 1991 г.) (1) (Изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп. – ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Който съзнателно попречи на някого да постъпи на работа или го принуди да напусне работа поради неговата народност, раса, религия, социален произход, членуване или нечленуване в синдикална или друга организация, политическа партия, организация, движение или коалиция с политическа цел или поради неговите или на ближните му политически или други убеждения, се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба до пет хиляди лева.

(2) Длъжностно лице, което не изпълни заповед или влязло в сила решение за възстановяване на неправилно уволнен работник или служител, се наказва с лишаване от свобода до три години.“

И какво правим сега с Александър Морфов, а? И какво правим с умопомрачителния Велислав Минеков, а?

Какви подписки, какви пет лева?!

Ако гаврата, която се прави с Велислава Кръстева се бе случила навсякъде в Европа и Америка, в които се кълнат иначе тия десносекстански зомбита, барабар с bTV Хекимян, същите тия щяха отдавна да са съдрани от съдебни процеси и по телевизиите щяха да ореват орталъка заради дискриминацията.

У нас – обратното. Слугинска телевизия се прави на „демократична“, отразявяща тотален болшевизъм и линч към Велислава Кръстева, на която според болшевиките едва ли не вече трябва да забраним и да диша.

Долна BTV история. Тотална манипулация в угода, сещате се на кого.

Хекимян, Хекимян, да не беше излизал от онуй хоро, да си топеше т…..ците!

Веселина Томова

 

«