« Върни се назад Публикувано на 18.01.2023 / 13:39

БРУТАЛЕН ПОЗОР С БОРЮТО ЗА ЗАЩИТА ЗА СВИДЕТЕЛИ! ШЕФ ТЪПАНАР ИМ ПРИБРАЛ ДЪЛГОТО ОРЪЖИЕ, ЗАЩОТО ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ … ПРЕВРАТ! „ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ“ КАТО ПРОФЕСИЯ ДА СИ ПОКРИЕШ СМЕТКИТЕ!

Брутален позор се разиграва с Бюрото за защита на свидетели, което бе към Прокуратурата, но впоследствие мина към Министерството на правосъдието, разкриха брилянтни източници от извора за АФЕРА.

Набутани към Министерството на правосъдието, спецовете по цял ден играят карти и тренират, когато не пазят ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „защитени свидетели“, което в България си е чиста професия.

Тъпанаринът им шеф обаче се посрал от шубе, когато ги чувал как се шегуват и издал заповед да им бъде скрито „дългото оръжие“ и заключено, защото …. можело да направят преврат!

Междувременно момчетата от Бюрото за защита на свидетели пазят … ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ У НАС „защитени свидетели“. Които предимно са лица, които под диктовка са написали по една жалба срещу дежурните актуални заподозрени и в резултат са получили наградата да получават ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО ПЕТ БОНА, И ВСЕКИ МЕСЕЦ ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ПОКРИВА ВСИЧКИ ТЕКУЩИ СМЕТКИ!

За разлика от тях мъжете от Бюрото за защита на свидетели получават смешни заплати.

В България всеки, който е ядосан на Божков и на който още се сетите, и е закъсал с кинтите, пише жалба или диктувани показания, и вече си е уредил плащането на сметките от държавата и тлъста заплата – по закон „защитените свидетели“ получават министерска заплата.

Бруталния позор с обезличеното Бюро за защита на свидетели може да бъде илюстриран и със следната наскорошна случка – отиват двама мъже от Бюрото заедно със „защитен свидетел“ в парламента и там … НСО не ги пуска. От Бюрото принудени започват да се обясняват на НСО, че са от Бюрото за защитени свидетели и така целия свят научава всъщност кой точно е този така наречен „защитен свидетел“.

Е те това е родната държава кочина.

Отврат.

Afera.bg

«