« Върни се назад Публикувано на 21.11.2022 / 20:51

БРАВО, ГЕШЕВ! ЕДИН ПОНЕ ДА Е С АКЪЛА СИ, ЧЕ АМАН ОТ РАДЕВИТЕ ИДИОТИ НА ВЛАСТ, КОИТО ПЛЕЩЯТ ТЪПОТИИ!

Е, разгеле!

Да се чуе ЕДИН ПОНЕ, едно различно мнение или коментар от наложените истерично натрапени от МВР – идиоти на Румен Радев и управленците на Румен Радев, спуснали опорните точки на слугинските им телевизии, /които вчера ближеха задника със същото упорство на Боко Тиквата и на Простото Киро/ по случая с изчезналото дете в Перник.

След като дни наред идиотът министър на МВР Демерджиев, заедно с идиотът главен секретар на МВР, облъчваха и облъчват ехалето с лакардии за детето аутист – Рамбо, след като МВР – идиоти се насраха тотално по случая, тази вечер в централните новини главният прокурор Иван Гешев изрече онова, което АФЕРА пише, а и не само АФЕРА, а всеки, който има два грама мозък в главата си:

Иван Гешев:

От 6, 30 минута нататък:

https://btvplus.bg/produkt/novini/43806/btv-novinite-centralna-emisija-21-11-2022

„Трябва да проверим и версията дали детето не е държано умишлено някъде против волята му, защото аз лично бих се притеснил и едва ли мога да преценя дали мога да оцелея девет дена без храна, вода и без дрехи в планинска местност по това време на годината…“

През това МВР- идиоти Демерджиев на Румен Радев продължава да говори глупости. Всички слугински телевизии, които са на копче на всяка власт плещят тъпотия след тъпотия без да зададат нито един щекотлив въпрос.

По БНТ даже цъфна някаква „психоложка“, която пък започна да ни обяснява как аутистите не чуствали студ, щото нямали желание. Тая измисленячка обаче никой не я попита да чувстваш или не студ, пък ауитист да си, как ще спасиш от хипотермията, а, драга ни, всезнайке?!

Браво, Гешев! Поне един с акъла си да има, че аман от Радевите идиоти!

Впрочем, като типичен военен дърварин с особено подчертано тесногръдие, тоя същият Радев днес нагло и арогантно се изцепи: „Оставете ме мене, пишат всеки ден срещу мен, ама когато е за моите хора, аз не мога да не ги защитя!“

Тъпак на тъпаците! Защитавай ги, тъпако, защитавай идиота МВР Демерджиев, защитавай Копринков и компания от масоните ти, дето ощавиха цялата държава с рекет и назначения, защитавай всичките си корупционери!

Наистина, когато Господ раздавал акъл, военният Радев е бил в село Труд. В хотела на Копринков. Те си знаят там с кои.

Afera.bg

П.П. Мария Константинова: Предлагам на всички, които вярват, че Сашко осем дена е успял да преживее на 1000 метра надморска с едни обикновени есенни дрехи и се е хранил с горски плодове и кроасани, да изкарат само една нощ на балкона си, като даже им позволявам и една бутилка ракия да си вземат и после пак да си пишат глупостите!

То пък бива, бива, ама чак толкова не бива!

Бил Сашко хиперактивен и много се бил движел…

Е и?

Да не е  тичал осем денонощия, беееее?

То се мина всякаква граница!

И к’ви точно горски плодове има през ноември?

Ако някой може да ми каже, че вече се мина всякаква граница с глупостите, на които се наслушах и нагледах!!!!

Случая със Сашко…

Ял бил горски плодове…..

«