« Върни се назад Публикувано на 18.01.2023 / 7:10

БАШ ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА СЕ БОРИ С „ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА“! БОЖО, ПОКАНИ И ХАКЕРИТЕ ВИ, ЩОТО ДА НЕ ГИ ПОКАНИМ НИЕ!

 

ДъБъ Божидар Божанов във Фейсбук:

 

Без коментар. – би трябвало да напишем, ама нали сме професори по изпреварване, че не се сдържаме.

Тия срам нямат, бре, айде холан!

Баш Дезинформацията щяла да се бори с „дезинформацията“! Собствените си грехове да прехвърляш върху другите, че и за национална сигурност да плещиш /а къде е джуджето генерал Атанасов, а?!/ – на туй му се вика намкьорлък.

Армиите от тролове на десносектантите, плюс хакерите им, дето се скъсаха да блокират, заличават и хакат „неправилните“, обявени за „путлеристи“, пищи за … дезинформация!

Божо, що не покани и хакерите ви, бре, смешник? Покани и хакерите ви, щото да не ги поканим ние! Че ни писна повече от една година да се упражнявате върху сайта АФЕРА!

Щото ако имаше наистина национална сигурност в тая зеленочорапово-тиквова България, досега точно тия, дето „се борят с дезинформацията“ трябваше да са по арестите точно заради хакерски атаки и тролски армии.

И понеже няма нито гдбоп – идиоти, ни мвр – кретени, ни служби, то на човек му иде да мисли престъпно и да покани хакерите на десносектантите на … Аладжа манастир, например. На разходка. Тия, които са живели през 90-те във Варна знаят какво е да те закарат на … Аладжа манастир.

Хайде бакалъм!

Веселина Томова

«