« Върни се назад Публикувано на 26.01.2023 / 9:37

А, БРЕ, МВР – ДЕМЕРДЖИЕВ, ТИ ЩО НЕ ОБАЖДАШ КОЙ ТОЧНО Е ЗАЛОВЕНИЯТ ПОЛИЦАЙ С НАРКОТИЦИ?! ЩО МЪЛЧИШ, БРЕ, МИШОК, ЧЕ ПАК „АФЕРА“ ТРЯБВА ДА ГО КАЖЕ В ПРАВ ТЕКСТ!

Полицай е заловен с наркотици в колата си, съобщиха от МВР.

В рамките на специализирана операция за противодействие на криминалната престъпност и контрол на пътното движение, проведена вчера, е проверен лек автомобил БМВ, управляван от 32-годишен кюстендилец. Водачът е отказал тест за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Представил се е за служител на МВР – в столична структура. Екипът, извършващ проверката, веднага е уведомил дежурен следовател.

При последвалите действия в автомобила са открити 96 г канабис и 130 г бяло прахообразно вещество/амфетамин/. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. При извършените процесуално-следствени действия от обитаваното от мъжа жилище са иззети електронна везна, гриндер и 10 г канабис.

32-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил, по случая е образувано следствено дело. Уведомен е дежурен прокурор.

А, бре, МВР Демерджиев, ти що не обаждаш кой точно е заловеният полицай с наркотици?! Туй толкоз ли е „държавна тайна“, а? Ако нас ни бяхте гепили с нещо, щяхте да оревете орталъка по придворните телевизии кои точно сме и да сте ни изкарали всичките чаршафи на показ!

А за заловения полицай с наркотици – zero!

Уфффф! Пак се налага АФЕРА да освети ситуацията:

Заловеният в Кюстендил полицай с наркотици Райчо Велков е син на дясната ръка на кмета на Кюстендил от ГЕРБ Петър Паунов – Марияна и работещия в общината Петър, по прякор Кучкаря.

Заловеният полицай с наркотици, естествено, бе пуснат на свобода с „парична гаранция“ от 5 бона. Нали се сещате, ако някой от вас беше на пангара, че щеше да търка нара в ареста, а?!

След като е хванат полицая, още не знаещ точно какво става на мястото на престъплението веднага изприпква с личния си автомобил Тойта Ланд Круизер КН 35…, видният гербажийски кадър Георги Георгиев, известен като „белия шеф“ на Криминална полиция в Кюстендил, въпреки че e в отпуск. Като разбира, че положението е натопорчено, тихичко се отегля…

Afera.bg

 

«