« Върни се назад Публикувано на 25.10.2022 / 10:46

А АКО ПРЕЗИДЕНТ НА „ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА“ СТАНЕ БОКО ТИКВАТА?! ДАЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ ДИКТАТОР ЩЕ Е БОКО ТИКВАТА ИЛИ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП – ВСЕ В ГЪЗ!

Слави говори и за амбициите си да организира референдум за президентска република.

Ще се опитаме да поемем тази отговорност и да реализираме този референдум, защото според мен правилният ход е да се опитаме да променим системата. Какво ще се промени, ако отидем на други избори? Или сега ако направят правителство?

Слави, а ако президент на „президентската република“ стане Боко Тиквата?!

Каква система ще променяш, а?

България не е огромна империя, като Русия, България е едно село в което и без „президентска република“ все бир парче бабаити се правят на диктатори.

Какво ще се промени, ако се отидело на други избори? Ами още по-малко ще гласуват, докато най-накрая все ще се появят и други „играчи“, освен втръсналия омерзителен бъркоч, който от години е един и същи. Нищо страшно няма в избори, ако и през месец да са.

Президентска република, викаш.

Ами, виждаме я „президентската република“ в лицето на абсолютните галфони некадърници и нефелници на Румен Радев, който управлява вече дълго време чрез тях.

АФЕРА сто пъти риторично пита – едно поне, едно поне!!! качествено назначение на тия президентски копринковско-узунови президентски „стратези“, посочете! Едно поне!

И какво ще промени „президентската република“? Дали президенткият диктатор ще е Боко Тиквата или Зеления Чорап – все в гъз. Кьорави ли сте, че не виждате че хавата е хвани единия, блъсни другия.

Що се отнася до това, че „нямало  ‘ора“ и че трудно се намирали, аре бе! Когато се пръкнахте на политическия манеж АФЕРА поименно ви описваше какви боклуци издигате! Що беше глух, бе, пич? Щото всяко високомерие изяжда главата на оня, който живее под стъклен похлупак и не чува онова, което му говорят хората от реалния свят.

Сега по същия начин натрапчиво ни пробутваш референдум за „президентска република“.

Вероятно на Зеления чорап и жена му много им харесва тая поредна полюция.

А най-големия ташак ще е старият ти авер Боко Тиквата да сбъдне тая твоя мантра.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«