« Върни се назад Публикувано на 04.11.2022 / 8:45

АКО ТОВА Е ПРИЗНАК НА ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ, ЛИБЕРАЛНА НИРВАНА, МОМЕНТАЛНО СТАВАМ ВОЙНСТВАЩ ЗЕЛЕН МАОИСТ!

Днес научих интересен факт: група от лекари с неопределена полова принадлежност и расови наклонности (и расите ли станаха по избор) са подхванали инициативата да преименуват Адамовата ябълка и Ахилесовото сухожилие защото те, ябълката и сухожилието, са символ на превъзходството на белите мъже!!!

Моля?

Първо, като лекари те са минали курс по биология, който включва и еволюционната теория. Демек трябва да знаят, че Адам е с 99.999% вероятност африканец – независимо от картините на ренесансовите художници. Ако не знаят това, как са станали лекари?

Второ, като лякари, нямат ли си други по-спешни задачи?

Трето, като лекари, не могат ли да си погледнат в микроскоп дали имат XX или XY хромозоми?

Четвърто, …

ОК, мога да продължа този списък докато дължината му стигне галактиката Андромеда (М31 за астрономите) …

Ако това е признак на западна демокрация, либерална нирвана, аз моментално ставам войнстваш зелен маоист!

Ако това е остатъкът на Европейското просвещение на Декарт, Спиноза, Лайбниц, Лок, … аз моментално попълвам документите за Марсиански азюл!

Ако това е кулминацията на научния метод, на логиката и на разума, аз моментално си сменям професияа от астроном на астролог (поне така ще изкарам някой лев)!

Ако това е превъплащението на Европейските / Западните ценности, аз моментално ставам член на Китайската Компария и се записвам за чирак на техния генерален секретар Мечо Пух!

Докога ще търпим това безумие? До кога полуграмотни, посредствени хора ще доминират обществото ни чрез сложна система от заплахи, табута, и евтина пропаганда? До кога ще пращаме децата си в средновековни манастири вместо в училищата на просвещението?

Аааа, а какво става с планетите? Само Венера е джендър-издържана. Другите са кръстени все на бели мускулести римски богове (от мъжки пол). За Меркурий измислих ново име – Афродита. Но ми трябва съвет за име на Афро-богиня, по възможност без подчертана полова принадлежност, но с добре развити гърди и диференциал за да преименовам газовия гигант Юпитер. За Нептун дори не започвам дискусия…

Някой въобще осъзнава ли, че подобни извратености са краят на нашата западна цивилизация? Че ние сме Рим 3 дни преди германските племена да влязът през стените му?

Георг Тупарев

«