« Върни се назад Публикувано на 15.12.2022 / 14:11

АВЕРЪТ НА ДЕСА РАДЕВА ЗОВЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. ХАХАХА! И С КОГО НАЧЕЛО? СЪС ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП, ДЕТО КОЙ НЕ МИНА ТОЙ НЕ ГО ИЗЛИТКА, АХ, КОПРИНКОВИЯ „ПОДВЕДЕН“!

Слави Трифонов:

„….И все повече се убеждавам, че трябва да дойде горският и да сложи ред в гората, като направи референдум за свикване на Велико народно събрание, което да реши дали България да стане президентска република. И за да няма новогодишни измислици – като казвам “Горският”, имам предвид суверена, българина, българския народ или както там го нарича всеки един от нас.

….

Слави Трифонов продължава да се потриса от туй, което имаме като политическа класа, както би се изразил Особената форма на главата на Боко Тиквата, и пак зове за президентска република.

Аверът на Деса Радева, който иначе в началото и той го играеше „подведен“ откъм простокиро-идиотите, същият, който представи и той едно нефелно правителство със съпорта на Радев, нъц – нъц иска президентска република.

И с кого начело?

Хахахаха! Със Зеления Чорап, дето кой не мина той не го излитка, ах, копринковият „подведен“!

Все ахмаци с калпаци и все подведени, понеже подведен може да бъде само балъка.

Ако ще имаме президентска република начело с Румен Радев, ай сиктир, бе!

Деса Радева да слага перуката и очилата, с които се дегизира като ма’а гащи по сгляди, и да изприпка при авера си Слави. Да излязат двамката на улицата и да усетят на какви светлинни години са от реалния живот.

Аман от идиоти!

Afera.bg

«