« Върни се назад Публикувано на 10.01.2023 / 9:44

АБЕ, „КИБЕР“ ПИЧОВЕ, ЩО НЕ ПОКАЗАХТЕ НА КАРТАТА СГРАДАТА НА МВР – ГДБОП ХАКЕРИТЕ, А?!

Пускаш си бтв и хоп! – някакви кибер експерти, викат, че са от „добрите“ и се пенят на темата имало ли кибер атаки срещу … България и какво можело да се направи.

Някакъв форум имали днес, всичките 650 места били заети, ама ни канели да идем, да слушаме дъра бъра два чадъра.

Показват някаква карта и викат, че светът бил… жив?!?!. Ами жив е, бе, „кибер“ пичове! Жив е, в случай, че не сте разбрали още.

САЩ и Русия били баш тамадите на кибер атаките, ама единият полит. коректно веднага ни обажда, да не би Херо Мустафа да се разсърди, че това не означавало, че САЩ били водещи в кибератаките, просто ей така се получавало, видиш ли…

И не трябвало да седим и да се чешем по главите, вика същият „кибер“ експерт, защото то било като градушката, и заради това „ние сме тези, дето трябва да изстреляме кибер ракетите и да спрем градушката…“.

Другият, седнал до него, „кибер“ пич пък направо ни размаза, че … „ние, хората сме най-слабия линк“.

Линк сме, разбрахте ли сега, и то най-слабия!

Първият „кибер“ морализаторства, че трябвало първо да се обърнем към държавата, да споделяме повече с държавата, да споделяме с държавата за слабости и атаки…

Верно ли, бе, смешник?!

А защо не показахте на картата сградата на МВР – ГДБОП хакерите, а?!

Що бе, „кибер“ пичове?!

Нали сте голямата работа „експерти“?

Година и три месеца ежедневно, брутално и нагло сайта АФЕРА е атакуван хакерски от ДЪРЖАВНИТЕ КАБИНЕТИ НА МВР – ГДБОП, КАКТО И ОТ ХАКЕРИ, ОБСЛУЖВАЩИ ВЛАСТТА, МВР И ГДБОП, КАКТО И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“!

Една година и нещо ГДБОП хакерите, които трябваше по образувано досъдебно производство, да изловят бруталните поръчители на терора срещу сайта АФЕРА, си бъркат в задниците, о, пардон!, грешка!, не си бъркат в задниците, а … ХАКАТ!

Към коя държава да се обърнем, бре, смешници и да и „споделяме“? И какво да правим на форума ви, като „най-слабия линк“, да слушаме колко е лош Путин и Русия, че хакат България ли, много удобната полит. коректна дъвка?!

Накрая единият „кибер“ подари на водещия …. амулет! Да го пазел от кибер атаки.

Айде тия амулети, бъдете така добри сега, да ги заврете в задниците на ГДБОП шефа, МВР идиота министър и на цялата шибана държава, на която трябвало да „споделяме“!

Ай сиктир!

Afera.bg

«