« Върни се назад Публикувано на 23.01.2023 / 10:26

АААA! ЯДОСАХТЕ ПРОФЕСОРКАТА ПО ИЗПРЕВАРВАНЕ! СЛАВИ ВАСИЛЕВ & РУМЕН РАДЕВ, ВИЕ ГО ИЗПЪРЖИХТЕ АТАНАС ПЕКАНОВ С ДЪРВАРСКИЯ ПИАР ПИНИЗ!

Първо, внимателно прочетете поста във Фейсбук на политолога Слави Василев, за който и уличните кучета знаят, че е човек на Румен Радев, колкото и да го играе читалищно „независим“:

Значииии, тъй кат стане, тъй става.

Ааааа! Ядосахте професорката по изпреварване! Аман бе, аман! Така жадувам, ама истински го жадувам – да се надигравам с истински УМНИ И ТАЛАНТЛИВИ Играчи, такива, които ме изненадват, аман от прогнозируеми бездарници, от които ми е дошло до гуша!

Още когато „независимият“ политолог Слави Василев ей тъй на – внезапно! – написа категоричен и безапелационен текст във Фейсбук, че Атанас Пеканов щял да бъде следващия служебен премиер и водач на нов политически проект под опеката на Радев /това последното, естествено го подсказа витиевато/, написах, че това е пиниз, дърварски пиниз.

Първо, защото Слави Василев е позициониран прекалено близко, ама много близко до Румен Радев, и никога няма да си позволи да напише подобен текст, и то с такава категоричност без грам условност или колебание в т.нар. „прогноза“, без „доброто“ на Радев и така наречените му „стратези“.

Второ, което следва от първото, това беше абсолютно преднамерен и НЕслучаен ход, който в журналистиката в определени ситуации се нарича на жаргон „изпържване“ на определено име.

Трето, защото абсолютно режисирано след това дърварско пиар упражнение на Слави Василев, виж ти!, премиерът Гълъб, който иначе чете като папагал от написани предварително му текстчета, и той коментира категоричните прогнози на Василев. Което по никакъв начин няма как да стане като самоинициатива на тоя папагал, без „доброто“ на Радев и т.нар. „великите“ му стратези.

Сега пак прочетете внимателно новия пост на Слави Василев във Фейсбук.

В него има само едно ключово изречение – последното, на което трябва да се обърне внимание.

Преди да ви кажа защо, ще ви обясня с думи простички какво всъщност правят тия накуп събрани около президента „хабилитирани“ акъли.

Директно изпържиха Атанас Пеканов като пиле на Владислав Панев с лимбички. Любезно, така да се каже, без остри мероприятия. Вкараха името му, овъртолиха го в чаршафите на нов проект на Радев и като бъдещ премиер, и направо му е@ха майката по всички правила на черния пиар, минаващ за бял и добронамерено „независим“.

Защо го изпържиха тоя с лимбичките е друга тема, да я оставим засега настрана.

След като го сготвиха убиха и още един заек – Румен Радев вече е представен като лице, което не се влияе от обществени натрапени нагласи, тъй вика възторжено „независимият“ Слави Василев., оффффф! И на това място трябва да ръкопляскаме на режисирания търсен ефект. А изпълнителят на дърварския пиар пиниз Слави Василев си посипва главата с пепел, уффффф!, че уж „бъркал“, щото бил „независим“.

На кого ги говорите тия, бе?! На професорката по изпреварване? Ай сиктир!

Толкова са неталантливи, че даже не могат да изиграят една комбинация така естествено и непринудено, че да хване дикиш, а Слави Василев даже в последното си изречение – буквално цитира Румен Радев от интервюто му по Дарик радио /интервю с некъв там журналист, който бе просто потресаващо кух и скучен и проведе час и половина абсолютно безсмислено „интервю“/, от което само едно изречение си струваше – точно това, което цитира накрая на поста си Слави Василев, но представяйки го като свое, а не като цитат на Радев.

Прочетете го! А така!

И к’во?! Ами такова – „новите лица трябвало да изпъкват естествено, а не с авторитет назаем от президентската институция“. Това точно каза Радев в Дарик радио, това буквално пише ден по-късно и избраният от радевия кръг за изпълнител на поддържаща роля в дърварския пиар пиниз, който пък трябва да мине за „независим анализ“.

Много ви е голямо самочувствието, ненаиграли се! „Нови лица“ с „авторитет назаем от президентската институция“. А вие откъде точно знаете, че „новите лица“ ще взимат „авторитет назаем от президентската институция“, ако самите вие не готвите уж „нови лица“ в „нов проект“, а?! И  предварително им размахвате пръстчета – внимавайте в картинката, пичове!

Що така не рекохте на идиотите и шарлатаните, които ВИЕ набутахте във Властта, и които ебаха майката на всичко до което се докопаха не само с „авторитет на заем“ от президентската институция, а направо бяха с пълната подкрепа, легитимация и чадър точно от президентската институция?!

И още нещо! „На заем от авторитета на президентската институция“ на този етап изобщо не е такова, каквото е, както беше в началото – след вдигането на юмрука. Но понеже около Радев има само тъпи копринки и мултигруп стратези от миналия век, дотолкова са му опитлали акъла, че не може да привиди истината такава, каквато е, а не каквато му я рисуват розово копринковци и сие.  Изобщо не тежи вече толкова „авторитета“ на заем взет от него, даже нещо в повече – бреме е, а не бонус за „новите лица“. Ако ме разбирате изобщо какво искам да ви кажа.

Така че не нам такими пунтами. Другите може и да зяпат безхаберно, но АФЕРА винаги е в час и винаги що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Защото сме най-добрите.

Хайде, бакалъм!

Веселина Томова

 

«