Публикувано на 28.04.2020 / 18:44

USA Д-Р ЕРИКСОН: „ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!“. YOU TUBE СКАНДАЛНО СВАЛИ ИНТЕРВЮТО! /ВИДЕО!/

USA Д-Р ЕРИКСОН: „ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!“. YOUTUBE СКАНДАЛНО СВАЛИ ИНТЕРВЮТО! /ВИДЕО!/В Калифорния, САЩ, лекарите Дан Ериксън и Артин Масихи дават брифинг, на който изнасят скандални факти за COVID-19 и преиграния цирк с „пандемията“.

Телевизията 23ABC News записва брифинга с двамата лекари, а първата част от него, качена във видеоклип в YouTube, достига над 5,46 милиона гледания.

USA Д-Р ЕРИКСОН: „ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!“. YOUTUBE СКАНДАЛНО СВАЛИ ИНТЕРВЮТО! /ВИДЕО!/Видеоклипът обаче скандално и без никакви обяснения е свален от YouTube, очевадно за да не се чуе истината за лъжите около COVID-19, а телевизията поискала обяснение защо клипът е свален, не получава отговор.

Ето малка част от интервюто, което ви предоставяме с български субтитри:

Afera.bg

Коментари 28 за
“USA Д-Р ЕРИКСОН: „ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!“. YOU TUBE СКАНДАЛНО СВАЛИ ИНТЕРВЮТО! /ВИДЕО!/”

 1. въпросът ми е дали процента на дебилите в света е също 80(като у нас), така че да се наложи терора без никаква съпротива?Изглежда овцете не сме само ние!

 2. Дори проправителствения и проглобалистки настроен Нуриел Рубини признава за По-голямата Депресия.

  https://www.project-syndicate.org/commentary/greater-depression-covid19-headwinds-by-nouriel-roubini-2020-04

  Слушам един подкаст в момента с един знаещ човек. Та те се майтапят, че идва време и заплатите ви ще станат негативни. Т.е. ще ходите на работа за да плащате на работодателите си, официално 🙂 .

  За пенсиите няма дори да отварям темата .

  И както някои коментатори вече забелязват времето на Гражданските Войни и в Европа наближава. То не е било отдавна, просто в 20 век, и не само граждански.

  Даже баба Кри“Сталина“ признава, че загубата на богатство(БГП) на планетарно ниво ще е по-голяма от БНП на Япония и Германия взети заедно.

  Така, че както ви го писах Ковида-19 е смокиновото листо на безграмотния „кейнсиянски“ естаблишмент довел света до тая катастрофа. Разбира се те не са виновни, а тия които си ги избраха и Ковида, разбира се 🙂 .

  Т.е. няма как да има изненада в такова поведение на „медицинския“ естаблишмент, който е част от глобалистката секта. А и не само тоя естаблишмент.

  Обикновените лекари, особено свестните са първите жертви на тоя скам.

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Светле, благатаря ти за линковете!

   1. За съжаление видеото с двамата американски доктори отново е свалено, а току-що разбрах, че и интервюто с италианския професор е заличено. Повсеместна цензура и диктатура.

  2. Познай! Видеото е премахнато! Защо ли?
   Светле, имаш ли го на огледало?

 3. Да бе, умрелия с 10 дълбоки прободни рани секаш го е кълцал пернишки любител на траверси от мъжко рождество а в главата му по два контролни, 3 клас и 6 матуритетни изстрела, та начи го пишат кашлящ по пандематичен начин и умрел от неразумни контакти скуранавируса, ахминь

 4. ясно е на всички читатели на сайта Афера, колко налапаха, с колко се субсидират и ЧИИ са не само майкрошайт, ебъл, ий бете си майаката и т.н. „Корпорации“ – една молба може ли да се позаровите и да попреведете всеизвестното, барем Мат’ряла зацепи Кой (любимият ?) Кой е, и най-вече Кой – Кого, щото като стигнете до вездесъщият уол стреет и 5-те най-големи и укрупняващи се в последните 15 години, ще се получи равносилно изследване на предишно от 2014-2015, което твърдеше, че цялата кочина се свива до къ 150-200 Фамилии и 1500-2000 компании (широк прочит, тесен под 200 – съчетаващи над 75% от Световните пари и ресурси)…
  Жокер – вангард, блекрок, стейт….

 5. хубавото в цялата тая помиярщина за повишаване на пазарни капитализации, вкарването в ел. концлагера, тоталното забогатяване на 1% за сметка на стадото и последващата му екстерминация (навремето Капиталът не тепаше кокошката със Златните яйца), заграбването на всички средства, не само производствевните и Новият Строй (Новус Ордум Секулум, Ню Ейдж, нема значение дали му викаме Бъдеще, или Тотално Управление) настъпва, само сбъркаха с едно – пак с шибаният Мат’рял/класа, щото Лекарите са Лекари не случайно, нищожна част от тях са с гръмкото име минетчийски….
  Троцкистките уроди са убедени, че и да бомбардират жалката планета, пак ще останат само те на нея, да си се самоуправляват за чужда сметка разбира се…
  Ще плачете мишки скапани за СССР, най-вече за Товарищ Коба!

 6. По-събудените от нас разбраха, че цялата гнусна манипулация с Ковид 19 е за да си намерат повод за масови ваксинации.
  Веси, моля те гледай разследването на Arte TV – за свинския грип. След свинския грип ваксината Тамифлу става задължителна, но разследването еднозначно показва, че ваксините за обикновените хора са с по-високи съдържания на усилители – алуминий и живак, а за правителството – без. Настава огромен скандал, който едав потушават.
  Защо СЕГА денонощно ни тероризират с този НЕСЪЩЕСТВУВАЩ Ковид 19?
  Глобалният „елит“ е изнамерил невидими нано-татуировки, които да са нещо като бар-код на челата ни. Ще ги наричаме цифров сертификат. Без цифров сертификат на челото (или ръката) няма да бъдете допускани до обществени инаституции. Затова СЕГА НАСТОЯВАТ ДА СВИКНЕМ С „ИЗМЕРВАНЕТО НА ТЕМПЕРАТУРАТА“ и полицейските проверки – за да наложат контрола и евентуално да го преглътнем като НЕОБХОДИМОСТ. Част от земното население вече има цифрови сертификлати на челото. И писука като стоки в магазин по летища и други обществени институции. След 9/11 въведоха биометрията, след Ковид ще въведат кръвните тестове и задължителните ваксинации с нано-тауировка. Дания вече прие закон (!) за ПРИНУДИТЕЛНОТО ТЕСТИРАНЕ И ВАКСИНИРАНЕ (дори и с прилагане на полицейски терор)
  Дали ще успее този план?
  Прекалиха ли с пропагандата, агитацията и всяването на психоза???
  Не знам.
  Част от нас разбраха, че това е някаква измама, но не са наясно ДОКЪДЕ СТИГА ПЕРВЕРЗИЯТА.

 7. Какъв си ти бе стефан христов да цапаш сайта като не ти отърва има други сайтове чети си ги. То бива бива невъспитани хора, но имам чувството че по сайтовете си освобождават чувството за малоценност.(не заеслужаваш името да ти се пише с главна буква)

 8. Писмо до световните изродяги с болни извратени мозъци каза:

  Преди 3 месеца, в края на месец януари, когато имаше улични протести в София срещу едноличния фашистки режим на Боко Тиквата Бай Хуй и неговата шайка, на преден план се появи интервюто с една стара 75-годишна баба, дошла на протестите.Забравих й името за съжаление…Тя беше най-възрастната сред участниците в тези протести.Същата бедна женица, на която впоследствие Шибаняка от Банкя пратил ченгенца да я плащат и да я карат да подписва предупредителни протоколи.
  Та тази жена каза нещо много вярно, всъщност то беше въпрос към Бай Хуй: “ Бойко, не се ли наяде за толкова години, бе.Ами остави малко и за нас“…
  Като използвам думите на тази бедна, нещастна женица искам да попитам всичките тия световни изродяги, свръх богати безделници кой знае защо наречени световен елит(?!).
  Всичките тия чифути, мифути, масони, илюминати, сатанисти, рептили, дегенерати с болни и извратени мозъци като Бил ГЕЙ(тс), Ротшилд, Рокфелер, Дюпон, J.P.Morgan и цялата останала световна плеяда злодеи следното: „Не се ли уморихте цял живот да правите само злини на човечеството?Не ви ли омръзна цял живот да сте злодеи-садисти?Има ли поне 1(един) случай в мизерните ви животи да сте извършили поне едно добро дело??
  Не се ли наядохте, напихте и наплюскахте с вашите милиарди и световна власт?Ами оставете малко и за нас, обикновените хора“.
  Не си мислете, че зверствата и злодейщините ви ще останат безнаказани!!!

  1. Името на бабата е Стойна Льогова.. Баба Стойна ще остане в историята с нейните думи против оня ПРОСТИЯ дето си бае на хуйя сиреч БАЕ ХУЙЯ ОТ ЗАЙЧАРНИКА В БАНКЯ

  2. Отговора е елементарен: Длъжни са да го правят иначе ще бъдат изместени от други, които ще ги унищожат и ще вземат богатствата им! Природен закон! По-силният изяжда по-слабият! Ти акулата питаш ли я не се ли наяде, че продължаваш да убиваш? Не, защото знаеш, че това е инстинкт, природен закон! Същото е и при тези, те нямат надградена ценностна система, за съчуствие, солидарност, приятелство, обич, човеколюбие при тях съществуват категории като егоизъм, безразличие, врагове, омраза, човеконенавистничество и най-вече алчност! Изход: Или ние или те! Може би са видели края си и затова са пуснали този вирус и с пари преувеличават опасноста до истерия на човечеството, или просто се възползват от вируса, което е по-малко вероятно, защото при тези хора всичко е преценено и запланувано с деситилетия, столетия и даже хилядолетия напред т.е. те не виждат края си, а работят по начертаният сценарий, план за бъдещето на човечеството и тяхното място на върха на хранителната верига, на богове!

 9. ТОП НОВЕНА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО КРАЛЯ НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПЪРВИ ЩЕ ПРОБВА НОВАТА ВАКСИНА …ТАКА ТОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА …..СТИГА Е КАЗВАЛ АЗ…АЗ…НАЙ НАКРАЯ Е ИСТИНКИ ….БОГО ДА ПАЗИ КАСМОНАВТА…АСТРОНАВТА…ВЕЛИКИЯТ БОЙКО …..ТОЙ Е ПЪРВИЯТ КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕ ИНЖЕКТИРАН С НОВАТА ВАКСИНА

 10. ПОЗНАТИ СЕ ВЪРНАХА ОТ АНГЛИЯ И НА ЛЕТИЩЕТО В СОФИЯ СА ИМ ПРЕДЛОЖИЛИ ПО 1800 лв ЗА ДА ПОДПИШАТ ДОКУМЕТ ЧЕ СА С КОРОНА ВИРУС

 11. Без да съм хомофоб.. НО!!!
  Колко щяха да живеят двамата пациенти с инсулт във Видин.. С диабет, ХОБ и сърдечни проблеми над 70 години при това.. Или пациента със скоротечния рак на белия дроб..
  Ден, месец повече.. Или година с памперси..
  Но сега са в категорията на жертвите на коронавируса..
  Защо не се дава информация – от началото на годината досега са починали X броя от маргиналите и матряла. За същия перид в предходните гониди са почивали Y броя..
  И всеки сам да може да си прави заключението.
  За Англия и Уелс се промъкна такава статистика. За най-тежката седмица.. И според данните само 108 са повече починалите в седмицата с коронавируса, спрямо седмиците с грип и пневмонии..
  108 човека при над 3 367 и 3475 починали седмично..

  П.П. – а дали и починалата от перитонит женица НОЩ-а не я брои. Като жертва на новия стандарт за телефонното лечение у дома в условията на коронавирусната карантина.

  1. 21 279
   Раждания за тази година
   151
   Раждания за днес
   34 128
   Смъртност за тази година
   243
   Смъртност днес

   Полтическа Медицина или Медицинска Политика…

 12. Дълбоката държава, която е хванала БайХ за топките, както Шмъркел и много други. Юдейският Сатана управлява парите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *